HomeTechVerwen je Valentijn met een prachtig boeket rode LEGO rozen

Verwen je Valentijn met een prachtig boeket rode LEGO rozen

Als je nog geen flauw idee hebt wat je jouw liefje moet geven met Valentijn, dan heb ik wel een goed idee voor je. LEGO heeft namelijk een prachtig boeket rode rozen in het assortiment. Zeg nou zelf, wie wil er nou geen rozenboeket voor Valentijn?

Botanische collectie

Het rozenboeket van LEGO is onderdeel van de Botanische Collectie. In die collectie staan de mooiste planten en bloemen, die je kunt bouwen van LEGO steentjes. Er is een flinke keus aan kleurrijke LEGO bloemen, die nooit zullen verwelken. Lekker ruiken doen ze niet, maar ze zorgen wel voor fleur en kleur in huis.

De bloemen en planten uit de Botanische collectie van LEGO zorgen niet alleen voor gezelligheid in huis, maar geven ook heerlijke ontspanning. Tijdens het maken van de bloemen hoef je even nergens aan te denken en dat zal lekker rustgevend zijn. Als je dan klaar bent, kun je ze met gemak in je interieur verwerken, want je zal ze nooit hoeven vervangen.

Rode LEGO rozen

Het rode rozenboeket van LEGO kun je samen of alleen maken. De set bevat 12 prachtige rode rozen die je in 3 verschillende groeistadia kunt bouwen. Daarbij komen nog een paar takjes gipskruid, zodat je een kleurrijk boeket kunt bouwen. Dit boeket kun je in een grote vaas stoppen, of in meerdere vaasjes verspreiden.

De set bevat 822 LEGO stenen en is echt geschikt als aanvulling op jouw interieur. De rozen hebben een zodanig design dat het niet direct opvalt dat het LEGO is. Daarnaast kan deze set een waardevaste investering voor de toekomst zijn!

Je kunt het boeket rode LEGO Rozen met €10,- korting kopen via deze link. Dat kan voor sommige mensen best een prijzig valentijnscadeautje zijn, dus je kunt ook losse rozen kopen voor een heel stuk minder!

Meer van dit