HomeTechMet deze planten en bloemen van LEGO heb je geen groene vingers...

Met deze planten en bloemen van LEGO heb je geen groene vingers meer nodig

Bloemen houden van mensen, maar mensen houden ook van LEGO. Om deze reden zijn er bouwsets voor volwassenen ontwikkeld die de huiskamer opfleuren met bloemen van LEGO. Het voordeel van deze sets is het feit dat je ze geen water hoeft te geven en dus geen groene vingers hoeft te hebben om ze te onderhouden. We hebben een aantal sets uitgelicht die het goed zullen doen in elke ruimte van het huis.

Bloemen van LEGO

Het maakt niet uit of je bloemen van LEGO voor jezelf haalt, of dat je een dergelijke bouwset als origineel cadeau geeft aan vrienden en familie. We hebben eerder de LEGO sets uitgelicht die geschikt zijn als cadeautje en daar passen de onderstaande sets prima bij. Bloemen en planten doen het altijd goed als cadeau, maar deze gaan je hele leven mee.

Als je op zoek bent naar een LEGO set die de sfeer in huis een stuk fleuriger maakt, dan is een van de onderstaande sets een absolute must-have, want ze zijn echte blikvangers. Bovendien zijn deze sets perfect als je wilt beginnen met het investeren in LEGO. We hebben eerder aandacht besteed aan het Wilde Bloemen Boeket van het merk, want van een bloemetje wordt iedereen vrolijk.

bloemen van lego idee

LEGO Expert Bloemen Boeket

Dit prachtige boeket is voor mensen die wel houden van een fleurige uitdaging. Alle onderdelen van dit boeket zijn gemaakt van LEGO. De stengels zijn verstelbaar, dus je kunt ze pasbaar maken voor elke vaas. Ook de bloemblaadjes van de bloemen kun je naar wens verstellen. Op deze manier kun je de vorm en de hoogte van het boeket maken zoals jij dat het liefste ziet. Dit LEGO Expert Bloemen Boeket is een sieraad voor elke woonkamer.

bloemen van lego bloemenpakket

LEGO Icons Miniplantjes

Deze 9 miniplantjes van LEGO zijn gebaseerd op kleine vetplantjes, vleesetende plantjes en plantjes die in de woestijn groeien. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die allemaal een andere moeilijkheidsgraad hebben als het gaat om het bouwen. Deze plantjes staan leuk in een vitrinekast, maar ze zullen het ook goed doen op een ander meubelstuk in de kamer. Deze LEGO Miniplantjes zijn vanaf 1-12-2023 te koop, maar je kunt ze alvast reserveren.

bloemen van lego miniplantjes

LEGO Paradijsvogelplant

De Paradijsvogelplant groeit oorspronkelijk in Zuid-Afrika, maar jij kunt hem gewoon in je Hollandse woonkamer hebben. Je zal even aan de keukentafel moeten zitten om dit mooie stukje flora in elkaar te zetten, maar dan heb je wel een mooie exotische plant in je huis die geen verzorging nodig heeft. Je kunt deze Paradijsvogelplant van LEGO morgen al in huis hebben. Bloemen van LEGO zijn vaak alleen online te koop, dat is in dit geval ook zo.

bloemen van lego paradijsvogelplant

LEGO Orchidee

Een orchidee is een van de meest favoriete en delicate planten die mensen cadeau geven aan vrienden en familie. In dit geval zullen de blaadjes niet uitvallen, maar staat deze bloem zo lang als je wilt op elke gewenste plek in huis. Neem rustig de tijd om de tijdens het bouwen alle details in je op te nemen. Ook de vaas is te bouwen en dus geschikt voor de bloemen van LEGO. Je kunt deze mooie LEGO orchidee nu online met 6% korting kopen.

bloemen van lego orchidee

Lego Rozen

Dit rijtje met bloemen van LEGO is niet compleet zonder de bloem van de liefde; de roos. Deze doet het goed op elke gelegenheid en is een stuk duurzamer dan een echt exemplaar. De set bestaat uit 2 rozen. De stelen zijn verstelbaar en ze zijn uiteraard te combineren met andere bloemen en planten van LEGO. De groene bladeren staan in een mooi en fleurig contrast met de dieprode kleur van de bladeren en staan geweldig in elke ruimte van het huis. LEGO Rozen zijn alleen online te krijgen via deze link en dan heb je ze binnen twee dagen thuis.

bloemen van lego rozen

Meer van dit