HomeEntertainmentToverschaken met deze LEGO Harry Potter Zweinstein-set

Toverschaken met deze LEGO Harry Potter Zweinstein-set

LEGO blijft een van de leukste uitvindingen ooit. Ze komen constant met nieuwe sets die het kind weer in je naar boven halen. Onlangs hebben ze een geniale schaakscène uit Harry Potter en de Steen der Wijzen getransformeerd tot een heuse LEGO-set. Een schaakbord met stukken en karakters.

LEGO Harry Potter-set

Deze LEGO-set is ontstaan vanuit het 20-jarige bestaan van de eerste Harry Potter-film. Deze bouwset bestaat uit 876 onderdelen en vier minifiguren, inclusief een gouden Severus Sneep. Dit is het ultieme kado voor jouw neefjes en nichtjes, of gewoon voor jezelf natuurlijk.

Je waant je voor even op Zweinstein met deze LEGO-set. Het is echt een kwestie van leven of dood. Ken jij de scene nog van de Steen der Wijzen? Waarin Harry, Ron en Hermelien terecht komen in een levensechte versie van het spel. Dit kun je nu in LEGO naspelen. Voor inspiratie raden we je aan om eerst de film nog een keer terug te kijken.

harry, potter, lego

Minifiguren

Het magische schaakbord moet je uiteraard eerst in elkaar zetten. Naast een tof spel is het ook een mooie aanvulling op jouw interieur en eventuele Harry Potter verzameling. De Zweinstein-set beschikt over 867 onderdelen. In de bouwset vind je ook drie willekeurige tovenaarskaarttegels (van de zestien in totaal), die kinderen kunnen verzamelen. Iedere set beschikt weer over andere kaartjes.

De afmetingen van deze schaakset: 8 centimeter hoog, 27 centimeter breed en 27 centimeter diep. De bouwset is te koop voor 74,99 euro. Check LEGO voor alle toffe Harry Potter-setjes!

harry, potter, lego 1

Meer van dit