HomeTechDe Samsung Galaxy Tab A9 wordt binnenkort gelanceerd

De Samsung Galaxy Tab A9 wordt binnenkort gelanceerd

Net zoals bij smartphones het geval is, heeft Samsung een budgetlijn als het gaat om de tablets. Het bedrijf biedt betaalbare tablets aan die een prima prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Samsung heeft laten weten dat de A-lijn van de budget-tablets een upgrade gaat krijgen. De Galaxy Tab A9 en de Galaxy Tab A9+ zullen een groter scherm dan hun voorganger krijgen, maar dat is nog niet alles. Wij hebben alle updates en upgrades opgezocht.

Betaalbare budget-tablets

De goedkope en kwalitatief goede Samsung Galaxy Tab A8 scoort nog steeds prima, maar Samsung is innovatief, het bedrijf is altijd bezig met optimalisatie. Het bedrijf heeft in een persbericht laten weten dat ze ‘vinden dat iedereen toegang zou moeten hebben tot de nieuwste innovaties op het gebied van tablet-technologie’, dus ook consumenten met een wat kleiner budget. Om deze reden heeft Samsung de A-lijn op de markt gebracht.

Het eerste wat opvalt aan de nieuwe Samsung Galaxy Tab A9 en de A9+ zijn de schermen. Deze zijn respectievelijk 8,7 en 11 inch groot. Daarnaast is het lekker scrollen, want met een 90Hz schermverversing rol je zonder moeite door je games en socials. Samsung laat tevens weten dat er een supersnelle 5G-connectie beschikbaar zal worden gesteld. De Galaxy Tab A9 krijgt ook dubbele luidsprekers, waardoor het kijken van je favoriete films en series nog beter wordt.

samsung galaxy tab a9 a9+

Samsung Galaxy Tab A9 prijs en releasedatum

De Samsung Galaxy Tab A9 en A9+ zullen dus een verbeterde versie worden van de populaire Samsung Galaxy Tab A8. Samsung schrijft dat deze tablet uitzonderlijke prestaties heeft en is uitgerust met de grootste opslagcapaciteit van een Galaxy Tab A ooit. We kunnen dus naar hartelust gamen, streamen en werken. Er zit ook een Screen Recorder in verwerkt en is er de mogelijkheid tot maximaal drie gesplitste schermen.

De nieuwe Samsung Galaxy Tab A9 en de A9+ zullen vanaf maandag 4 december in de winkels liggen. Je kunt ze dan kopen in de kleuren Graphite, Silver en Navy. De prijzen zijn ook weer uiterst aantrekkelijk: voor de Tab A9 met WiFi betaal je € 179 en de versie met LTE komt vanaf € 219. Als je liever voor de Tab A9+ gaat dan betaal je € 249, voor de versie met 5G betaal je dan € 299.

Meer van dit