HomeSmartphonesSamsung Galaxy S24 wordt waarschijnlijk de eerste smartphone met bizarre eigenschap

Samsung Galaxy S24 wordt waarschijnlijk de eerste smartphone met bizarre eigenschap

De geruchtenmolen draait op volle toeren nu de grote techbedrijven brood zien in kunstmatige intelligentie. Apple heeft al aangegeven dat het bedrijf miljarden gaat investeren in AI. Er zijn nu ook berichten naar buiten gekomen dat Samsung achter de schermen dag en nacht werkt om een ChatGPT-achtige service in de volgende S-serie te integreren. Wij worden hier uiteraard warm van en hebben uitgezocht wat het bedrijf van plan is.

Generatieve AI in de Samsung Galaxy S24

De strijd tussen Apple en Samsung duurt eeuwig en daar plukt de consument de vruchten van. Op dit moment is generatieve kunstmatige intelligentie de populairste trend in de technologie en daar wil elk bedrijf een graantje – of een hele graansilo – van meepikken. Samsung kan uiteraard niet achterblijven en is naar verluidt hard op weg om een ChatGPT-achtige service in hun software te integreren. Er gaan geruchten dat ze op het punt staan om een grote deal te maken waarmee dit kan worden gerealiseerd.

Samsung heeft dit nog niet bevestigd, maar het bedrijf liet eerder tijdens de conference call over de winstcijfers van het derde kwartaal van 2023 weten dat ze bezig zijn met AI-generatieve producten. In het online zakenblad Business Korea staat te lezen dat Samsung in 2024 van plan is om dergelijke producten met AI op de markt te brengen. Ze hebben echter geen tijdlijn onthuld, maar we kunnen wel raden waarmee ze deze ambitieuze plannen af gaan trappen.

Onthulling van de S24 in januari

Volgens sommige berichten zal Samsung begin januari de Samsung Galaxy S24 gaan onthullen. Als dit toestel wordt uitgerust met ge√Įntegreerde generatieve AI dan zal dit een grote stap voor het bedrijf zijn. Je zal dan gratis gebruik kunnen maken van diensten die normaal gesproken geld kosten. Naast de Samsung Galaxy S24 zal het bedrijf naar verluidt ook de Galaxy Fold 6 en Z Flip 6 uit gaan rusten met kunstmatige intelligentie.

Naar verwachting zal Apple niet lang erna volgen, al zijn fans ervan overtuigd dat zij als eerste met een AI-uitgeruste iPhone 16 op de proppen zullen komen. Volgens SamMobile zal de concurrent van Apple de Samsung Galaxy S24 rond eind januari gaan uitbrengen. De onthulling zal volgens hen plaatsvinden op 17 januari 2024. Er zijn nog geen verdere details bekend over de functies en de deal die Samsung gaat sluiten, maar we houden jullie op de hoogte als we meer weten.

Meer van dit