HomeGadgets3 gadgets die het leven voor studenten veel beter maken

3 gadgets die het leven voor studenten veel beter maken

Het leven van studenten gaat niet over rozen. Sporten, feesten en sporadisch studeren kan lichamelijk en geestelijk een opgave zijn. Een nacht op de bank crashen te midden van pizzadozen en lege flessen bacardi is eveneens vermoeiend. Gelukkig bestaan er webshops waarop gadgets te koop zijn die het leven net iets comfortabeler maken. De onderstaande goederen zullen zeker een positieve bijdrage leveren aan het zware studentenleven.

Gadgets voor studenten

Studenten houden het graag makkelijk. Als vaste bezoeker van de kroeg heeft hij het liefste een bed het dichtst in de buurt van het café, zodat er snel gecrasht kan worden als de man met de hamer toeslaat. Het is ook bekend dat de motor van een student voornamelijk draait op bier, en moet dus regelmatig bijgetankt worden. Diezelfde motor draait overigens ook op Turkse pizza’s en broodjes kebab. Wij hebben 3 ideale producten gevonden die het leven van een student een stuk makkelijker maken.

We hadden al eerder een Bier-Jetpack en een ultrasonische bierschuimer behandeld, daar kunnen de onderstaande producten mooi aan worden toegevoegd. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Je vrienden en huisgenoten zullen ook lyrisch zijn over deze gadgets, dus is het misschien handig om samen wat spaarpotjes leeg te trekken.

studenten gadgets kopen

1. Luchtbed voor in de auto

Als je met de auto naar de kroeg gaat dan zit je met het probleem dat je uiteindelijk ook weer terug moet. Rijden onder invloed is geen optie, en stomdronken in de verkeerde bus stappen schiet ook niet op. Met dit luchtbed voor in de auto slaap je als een roosje, en kun je de volgende dag met een kater naar huis rijden. Het bed is 135 x 85 x 40 cm en wordt met pomp geleverd. Crashen voor de kroeg was nog nooit zo comfortabel.

gadgets studenten luchtbed

2. Biertoren

Deze biertoren is een absolute must-have voor in elk studentenhuis. Er gaat maar liefst 3,5 liter bier in, dus tanken was nog nooit zo makkelijk. Je kunt er uiteraard ook bacardi of fristi in gooien. Een zuil met een goudgeel karakter is een echte blikvanger in het gedeelte van de woonkamer waar de vloer nog wel te zien is. Schoonmaken gaat simpel: water en sop erin, kraantje openzetten en klaar.

studenten gadgets biertoren

3. Kebab-grill voor jou en je vrienden

Bier consumeren maakt hongerig! Na het stappen smaakt niets zo lekker als een broodje kebab met extra saus. Als je een thuisfeestje hebt dan is deze kebab-grill voor jou en je vrienden een prima alternatief. Je kunt er maximaal twaalf spiesjes in bereiden, dus de honger kan worden gestild. Deze grill werkt op elektriciteit. De rookloze technologie zorgt niet voor nare geurtjes, want die schrale biergeur en de weeïge geur van zweetsokken mag uiteraard niet worden overstemd.

gadgets studenten kebabgrill

4. Bekerhouder voor in de douche

Als je een avond bent wezen stappen dan kunnen de ochtenden moeilijk zijn. Een kater kun je het beste bestrijden met nog meer bier, en een douche is ook geen overbodige luxe. Je kunt deze twee elementen nu combineren met deze bekerhouder voor onder de douche. Je plakt hem tegen de tegels en klaar, zo kun je genieten van een ijskoud pilsje terwijl jij je haren wast. Deze gadgets zou in elk studentenhuis te vinden moeten zijn.

gadgets studenten bekerhouder

Meer van dit