HomeReviewsReview: De GXT 714 Ruya gamingstoel van Trust staat altijd voor je...

Review: De GXT 714 Ruya gamingstoel van Trust staat altijd voor je klaar

Wij bij GadgetGekkies zijn fervente gamers. We hebben op de redactie niet alleen een workstation, maar ook een game setup, zodat we in de pauze het nuttige met het aangename kunnen combineren. Omdat we dagelijks veel zitten maken we sinds kort gebruik van de GXT 714 Ruya gamingstoel van Trust. Wat maakt deze stoel zo bijzonder? Dat leggen we uit in dit artikel.

GXT 714 Ruya gamingstoel van Trust

Trust is een gevestigd merk in de wereld van hardware-accessoires. We maken graag gebruik van producten van het merk, dus ook de Ruya gamingstoel van Trust wordt nu dagelijks op de redactie gebruikt. Ze noemen het wel een gamingstoel, maar wij gebruiken hem ook voor het dagelijkse werk. Het zitcomfort van deze stoel is uitmuntend, maar dat is niet de enige reden waarom deze stoel bij ons favoriet is.

De Ruya gamingstoel van Trust is tot in de kleinste details verstelbaar. Zowel de hoogte als de rugsteun en de armsteunen zijn aanpasbaar. Het maakt dus niet uit wat je lichaamslengte is, want de stoel is daar eenvoudig op aan te passen. Bovendien heeft de stoel een verstelbare kantelfunctie, zodat je altijd goed zit. Deze stoel is gemaakt voor langdurig gebruik, dus het zitcomfort is na uren gamen of werken nog steeds optimaal. Dit komt door het zitvlak met gevormd schuim.

GXT 714 Ruya gamingstoel van Trust pakket

Strak design en duurzaam ontwerp

Het design van de Ruya gamingstoel van Trust is helemaal van deze tijd. Het strakke design heeft een frame dat is gemaakt van hout met een FSC-certificaat. Daarnaast is de stoel gemaakt om lang mee te gaan. Er is rekening gehouden met langdurige gamesessies. De ademende stof en het PU-leer zorgen ervoor dat het zelfs na een urenlange sessie geen zweterige bedoening wordt.

De Ruya gamingstoel van Trust is zo ontworpen dat ook zwaardere personen er zonder moeite gebruik van kunnen maken. Er zit namelijk een klasse 4-gaslift in verwerkt, waardoor het voor personen tot 150 kg mogelijk is om de stoel zonder problemen te gebruiken. Het kussen van de stoel is afneem- en verstelbaar zodat je hem helemaal naar persoonlijke wensen aan kunt passen. Een goede zithouding is namelijk van essentieel belang als je voor een lange periode op een stoel zit.

GXT 714 Ruya gamingstoel van Trust onderkant

Specificaties

De reden waarom we van deze Ruya gamingstoel van Trust houden is vanwege het ultieme zitcomfort en de veelzijdigheid aan opties. Deze stoel is gemaakt voor mensen die veel gamen, of waarde hechten aan een kwalitatief goede stoel om op te werken. Wij gebruiken deze stoel voor beide doeleinden op kantoor. We hebben hieronder een aantal belangrijke specificaties op een rijtje gezet.

  • Houten frame met FSC-certificaat
  • Afneembare en aanpasbare kussens
  • Aanpasbare zithoek, hoogte en armsteunen
  • Maximaal gewicht tot 150 kg
  • Perfect voor mensen met een maximale lengte tot 195 cm
  • Klasse 4 gaslift
  • De stoel weegt 19 kg
  • Zitvlak met voorgevormd schuim
  • Rugsteun met voorgevormd schuim

gamingstoel van Trust

Onze mening

Wij zijn erg blij met onze keuze voor de GXT 714 Ruya gamingstoel van Trust. De stoel is perfect geschikt voor ons dagelijkse werk én de ontspanning. Over het algemeen zitten we meer dan 5 uur per dag op deze stoel en hij blijft lekker zitten. Hoewel je de stoel binnenkrijgt in onderdelen, is hij met gemak in een paar minuten in elkaar gezet.

Vanaf het eerste moment dat onze bips de stoel raakte, zijn we tevreden. Een klein minpunt is wel dat de stoel een beetje instabiel kan zijn. Als je op het puntje van de stoel gaat zitten, kan hij best makkelijk omkantelen. Daar kwamen we achter toen onze (zeer onhandige) collega bijna van de stoel afviel. Maar goed, zoals je vroeger op de basisschool leerde: Een stoel is om op te zitten en niet om op te spelen.

Je kunt hem helemaal naar wens instellen en dat is erg handig. We zochten een veelzijdige stoel waarop we zowel actief konden werken als relaxed konden gamen. Daarnaast draag je met de aankoop van deze stoel bij aan het milieu. Als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare gamingstoel dan kunnen wij deze écht voor de volle 100% aanraden. Je kunt de stoel scoren via deze link.

Meer van dit