HomeShoppingScoor nu de PS5 Spider-Man 2- limited edition bij Bol.com

Scoor nu de PS5 Spider-Man 2- limited edition bij Bol.com

De Playstation 5 is na een lange afwezigheid weer volop verkrijgbaar in Nederland. Webshops spelen graag in op de grote vraag naar de gameconsole en stunten regelmatig met mooie acties. Bol.com heeft nu de PS5 Spider-man 2 console op de markt gebracht. Fans van de superheld kunnen nu een limited edition kopen. Dit Playstation 5 pakket koop je niet alleen met het spel, maar ook de console heeft het uiterlijk van de beroemde Marvel-held.

PS5 Spider-Man 2 – limited edition

Spring met next-gen graphics over de daken van New York City terwijl je superschurken te lijf gaat in de nieuwe Spider-Man 2 game. Deze game wordt beschouwd als een van de mooiste games ooit gemaakt voor de next-gen PS5 gameconsole. De graphics zijn fenomenaal, om deze reden is deze game meerdere keren bekroond. Insomniac Games heeft onthuld dat Spider-Man 2 op 20 oktober wordt uitgebracht.

De PS5 Spider-Man 2 – Limited Edition staat compleet in het teken van de nieuwe game. De console is omgetoverd, en heeft een ‘spidey-uiterlijk’. Daarnaast krijg je uiteraard het nieuwe spel erbij geleverd. Als je deze set koopt, krijg je een voucher die je pas op de releasedatum van 20 oktober kunt inwisselen. Een absoluut pluspunt is de 8K- en 4K resolutie en HDR ondersteuning, die de graphics het beste tot zijn recht laten komen, op bijvoorbeeld een 4K televisie.

Playstation 5 Spider-Man 2 bundel disc edition

Deze next-gen console is razendsnel, dus je zit niet meer met een lange laadtijd te kloten. Je krijgt naast de limited-edition console ook een bijpassende DualSense wireless controller die nieuwe functionaliteiten ondersteunt. Je krijgt bij deze PS5 Spider-Man 2 aanbieding uiteraard ook het spel geleverd. Let er wel op dat je het voucher niet voor 20-10-2023 inwisselt, want dan krijg je een foutmelding. Inwisselen kan alleen vanaf de bovenstaande releasedatum.

Verder beschikt deze next-gen console over een diepe game-ervaring die niet te vergelijken is met de voorgaande modellen. Dus dompel jezelf onder in werelden die een nieuw niveau van realisme benadrukken, zoals het spelen van lichtinval, levensechte schaduwen en reflecties. Je kunt de PS Spider-Man 2 – limited edition nu bestellen bij bol.com. Vandaag besteld is morgen genieten van de ultieme game-ervaring.

spider-man 2 ps5

Meer van dit