HomeShoppingBol geeft uitzonderlijk hoge korting op Nintendo Switch dankzij Black Friday

Bol geeft uitzonderlijk hoge korting op Nintendo Switch dankzij Black Friday

Bol geeft Bizar hoge korting op Nintendo Switch door Black Friday. Het komt niet vaak voor dat er korting op een Nintendo Switch gegeven wordt dus als het zo ver is, is het slim om meteen je kans te pakken. Het betreft de nieuwe Nintendo Switch OLED in een voordeelbundel met Mario Kart 8 Deluxe.

Korting op Nintendo Switch door Black Friday

Black Friday is zo’n moment dat je een Nintendo Switch met korting kunt scoren, maar ook dan moet je nog steeds goed zoeken. Toch heeft Bol.com ineens een kneitergoede deal weten te droppen voor de Nintendo Switch. Je kunt de console nu namelijk in een voordeelbundel scoren voor een hele normale prijs.

Normaal kost de Nintendo Switch OLED €334,- euro, wat het best een prijzige aanschaf maakt. Als je dan nog een spelletje erbij wilt en een internetverbinding dat zit je al gauw boven de €400,- euro. Om die reden is het slim om te wachten op een aanbieding. Zeker met het ook op de komende feestdagen, kan deze aanbieding een flinke financiële meevaller zijn.

Nintendo Switch OLED - Mario Kart 8 Deluxe + 3 maanden Online Lidmaatschap Bundel - Blauw/Rood

Nintendo Switch OLED – Mario Kart 8 Deluxe

De Nintendo Switch OLED is de nieuwste variant van Nintendo. Het OLED-beeldscherm biedt uitstekende kleurnauwkeurigheid, een hoger contrast en betere beeldprestaties. Dit console beschikt over dubbele opslagcapaciteit ten opzichte van de standaard Nintendo Switch. De ingebouwde luidsprekers zorgen voor een stuk verbeterde audio dan wat je gewend was.

De OLED-versie van Nintendo Switch is dus een behoorlijke vooruitgang. Doordat je in deze bundel meteen het spel Mario Kart 8 Deluxe erbij krijgt, kun je dus direct spelen. Je krijgt in totaal bijna €80,- euro korting op de Nintendo Switch door deze voordeelbundel te scoren. De deal zal maar tijdelijk beschikbaar zijn en daarna zal het wel weer een hele lange tijd gaan duren voordat er weer eens korting op een Nintendo Switch te krijgen valt.

Nintendo Switch OLED - Mario Kart 8 Deluxe + 3 maanden Online Lidmaatschap Bundel - Blauw/Rood

Meer van dit