HomeShoppingMega-deal bij Bol.com: gratis PS5 bij de aanschaf van een TV

Mega-deal bij Bol.com: gratis PS5 bij de aanschaf van een TV

De PlayStation 5 was lange tijd niet beschikbaar in Nederland, maar daar is nu verandering in gekomen. De nieuwste consoles van Sony gaan als warme broodjes over de toonbank, maar Bol.com heeft besloten om er toch een mega-deal tegenaan te gooien. Je krijgt namelijk tijdelijk een gratis PS5 bij de aanschaf van een 4K OLED TV! We hebben uitgezocht hoe je deze deal kunt scoren.

Next-Gen Gaming

Als we denken aan een nieuwe generatie gaming dan is de PlayStation 5 het perfecte voorbeeld om te noemen. De PS5 is sneller dan zijn voorganger en ook de games zijn speciaal voor 4K resolutie ontworpen. Hierdoor zijn de games van de Playstation 5 een stuk realistischer. Je kunt kiezen tussen een PS5 met een schijflade en de Playstation 5 Digital Edition. De laatste versie is puur gemaakt voor het downloaden van games uit de Playstation Store.

Het is nu ook mogelijk om de PlayStation 5 in meerdere kleuren te veranderen. Er zijn al controllers in verschillende kleuren beschikbaar, maar het is nu ook mogelijk om console covers te kopen zodat je jouw PS5 kunt pimpen. Sony heeft eerder de Deep Earth Collection aangekondigd. Deze kleuren bestaan uit Volcanic Red, Cobalt Blue en Sterling Silver. De PS5 is dus in alle opzichten vernieuwend.

mega-deal-bol-com-gratis-ps5

Gratis PS5 bij aankoop van 4K OLED TV

Zoals we hierboven beschreven is de Playstation 5 ontwikkeld voor 4K resolutie. De games komen dus het beste tot zijn recht als je ze speelt op een 4K televisie. Bol.com heeft daarom een mega-deal online gegooid waarmee jij het beste uit de PS5 kunt halen. Je krijgt namelijk bij de aanschaf van een 4K OLED TV een Playstation 5 gratis! Zo komen die prachtige graphics nog beter tot zijn recht.

Als je al een Playstation 5 hebt, dan kun je rekenen op een cashback van maar liefst 300 euro. Het gaat om de Sony Bravia XR-55A80L en de Sony Bravia XR-77A80L. Twee top-televisies die een haarscherpe resolutie hebben. Je kunt niet alleen genieten van de next-gen games van de PS5, maar ook films komen door de 4K resolutie bijna uit het scherm. Je kunt profiteren van deze mega-deal door op deze link te klikken.

mega-deal-bol-com-gratis-ps5

Meer van dit