HomeEntertainmentOuders zetten Super Mario Bros op pauze en schrikken zich kapot van...

Ouders zetten Super Mario Bros op pauze en schrikken zich kapot van wat ze zien

Ouders zijn zich kapot geschrokken van wat er op hun televisie te zien was toen ze de film Super Mario Bros op pauze zette. Het beeld vertoonde namelijk nogal een vreemde scene. Ze maakte een foto en plaatste die op Reddit. Daar ging de foto al heel snel keihard viraal.

Super Mario Bros

Super Mario Bros is een klassiek en iconisch videospel dat voor het eerst werd uitgebracht door Nintendo in 1985. Al gauw was het een enorm succes, waarna ieder jaar nieuwe Mario spellen bedacht werden. Het wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke en succesvolle games aller tijden.

Omdat het spel zo populair is, besloten ze er een film van te gaan maken. 5 april kwam de film dan ook uit in de bioscoop. Momenteel is de film ook via Pathé Thuis te bekijken, en dat wordt dan ook een hoop gedaan. Veel mensen kijken tegenwoordig liever thuis dan dat ze naar de bioscoop gaan. De beleving is thuis ook goed na te bootsen met een grote televisie en een goede soundbar.

Pauzescherm

Als je een game aan het spelen bent en je zet die op pauze, dan kom je in een pauzescherm. Met een film of serie werkt dit iets anders. Het beeld gaat gewoon op stil en dat kan voor hilarische momenten zorgen.

De ouders die deze foto postte, vonden het wat minder hilarisch. In eerste instantie hadden ze het niet gezien maar toen hun zoontje vroeg waarom er een klokkenspel in het gezicht van Luigi zat, schrokken ze zich kapot. Hieronder kun je de foto bekijken en onder de foto staat de scene waarin dit te zien was.

Meer van dit