HomeEntertainmentAvatar: The Way of Water verschijnt binnenkort op Disney+

Avatar: The Way of Water verschijnt binnenkort op Disney+

Zoals verwacht is het tweede deel van Avatar een wereldwijd succes en heeft inmiddels miljarden omzet gemaakt. De film staat nu al op de derde plek van de meest succesvolle film aller tijden. De film draait nu nog in de bioscopen, maar is binnenkort te zien op Disney+. Ga er maar vast voor zitten, want dat gebeurt sneller dan je denkt.

Avatar: The Way of Water is een kaskraker

In Avatar: The way of Water zien we Jake Sully terug, die inmiddels volledig is opgenomen door de inheemse bevolking van het prachtige Pandora. Er dreigt echter weer gevaar, en het is niet alleen Jake en de bevolking die gevaar lopen, maar ook zijn gezin. Hij heeft inmiddels drie Na’vi kinderen en een vierde geadopteerde kind die Spider heet. Ze zullen samen moeten werken tegen het een nieuwe dreiging.

Op hun vlucht voor deze dreiging komen ze in een compleet andere omgeving terecht, waar de Metkayina-clan het voor het zeggen heeft. Het is een cultuur dat het gezin van Jake niet kent, en dat brengt ook gevaar met zich mee. Ze zullen zich echter moeten verenigen tegen het grote kwaad dat Pandora bedreigt; de menselijke indringers.

Binnenkort op Disney+

Het tweede deel van Avatar is een absoluut succes, en draait om deze reden langer in de bioscopen dan eigenlijk de bedoeling is. Sinds de COVID-crisis waren er afspraken gemaakt over de duur dat films in de bioscopen vertoond mogen worden, wat 45 dagen is. Nu de crisis voorbij is, en de film nog steeds miljoenen bezoekers de bioscoopzalen binnen trekt, heeft men besloten om de film langer in de bioscopen te houden.

We hoeven echter niet lang te wachten voordat Avatar: The Way of Water op Disney+ te zien is. Dat zal naar verwachting eind maart, begin april zijn. Als je niet kunt wachten dan hebben we tot die tijd een passende LEGO-set beschikbaar om de tijd te doden. We hebben de trailer van deze spectaculaire film hieronder gezet om je alvast warm te maken.

Meer van dit