HomeEntertainmentMet deze bureaustoel kun je horizontaal liggen om af en toe dutjes...

Met deze bureaustoel kun je horizontaal liggen om af en toe dutjes te doen

Liever lui dan moe? Het is heel belangrijk om op z’n tijd rust te pakken. In veel landen doen ze daarom in de middag een siësta. Vind je het tijd dat we dit in Nederland ook introduceren? Dan is deze handige bureaustoel een goede tip!

Bureaustoel voor dutjes

Een powernap is namelijk heel erg gezond. Als je 20 minuten slaapt in de middag dan zul je al snel grote gezondheidsvoordelen merken. Veel specialisten geven daarom ook aan dat het goed is om in de middag een dutje te doen, zowel voor de gezondheid als de productiviteit.

Veel grote bedrijven in Amerika kwamen daarom met een oplossing: werknemers laten powernappen. Ook in china is dit een steeds grotere trend en in Spanje doen ze dit al jaren. In China is nu een speciale stoel ontwikkeld voor slapende werknemers: De ‘Lay Flat Office Chair’.

Lay Flat Office Chair

Deze ‘Lay Flat Office Chair’ is exact ontwikkeld voor de beste powernaps en de hoogste productiviteit. Je kunt de bureaustoel makkelijk verstellen tijdens het werk. Ben je moe en toe aan een dutje? Dan maak je er zo een ligstoel van.

Het zijn wel vrij prijzige powernaps. Voor €540 is deze geniale uitvinding van jou. Ken jij wel een vriend, vriendin of collega die deze stoelen goed kan gebruiken? Vergeet hem of haar dan niet te taggen. Slaaplekker!

Meer van dit