HomeEntertainmentNederlandse jongen stopt met werken na aankoop pokemon kaarten: 'Zijn nu tonnen...

Nederlandse jongen stopt met werken na aankoop pokemon kaarten: ‘Zijn nu tonnen waard’

Een van de grootste hypes van het moment zijn Pokemonkaarten! Het is inmiddels wel bekend dat je er flink wat geld mee kunt verdienen maar er zijn mensen die er bijna miljonair mee zijn geworden. Zo ook de Nederlandse Devin die een tijdje terug besloot 10.000 te investeren in de papieren kaarten.

Tonnen waard

Het begon allemaal met zijn oude collectie van toen hij nog een kind was. Hij had een mapje waar de oude kaarten in zaten en zo begon zijn Pokemon-reis. In een interview met radiozender FunX zegt hij hier het volgende over:

“Zoals elk kind heb ik m’n moeder gek gemaakt bij de Intertoys om een paar pakjes te krijgen. Op een dag zocht ik naar papieren die nodig waren voor het verkopen van mijn huis en vond ik de oude Pokémonmap. Toen dacht ik: laat me checken wat dit allemaal waard is op Marktplaats.”

“Ik schrok er gewoon van. Het gaat om duizenden euro’s. Ik dacht: die zijn stapelgek, dit kan niet echt zijn.”

Hij besloot er een handeltje van te maken door zijn kaarten te verkopen en dat heeft hem zeker wat tijd gekost om dit alles voor elkaar te krijgen en dit alles gaat over het populaire Pokémon:

“Ik heb elke Pokémonkaart die bestaat opgezocht om te kijken naar de waarde en wat mensen leuk vinden. Daar heb ik uren en zelfs nachten aan besteed.”

Zie hieronder zijn volledige verhaal:

Heb jij jouw oude pokemon kaarten terug gevonden? Dan kun je ze heel makkelijk laten taxeren en verkopen via Pokemon Unite!

Meer van dit