HomeEntertainmentJim Carrey komt na 23 jaar terug met nieuwe The Grinch 2...

Jim Carrey komt na 23 jaar terug met nieuwe The Grinch 2 film

Als je aan Kerstfilms denkt, zijn er eigenlijk maar 2 films die meteen in je op komen. Home Alone en The Grinch. Van Home Alone zijn er 6 films gemaakt maar van The Grinch kwam helaas nooit een extra deel. Tot nu dus! Want Jim Carrey komt na 23 jaar terug in spiksplinternieuwe The Grinch 2.

Jim Carrey keert terug in The Grinch 2

23 jaar na het uitkomen van de eerste film, ‘How the Grinch Stole Christmas’, is hij tijdens de feestdagen nog steeds mateloos populair. Dat heeft veel te maken met het feit dat Jim Carrey de rol van The Grinch ongelofelijk goed heeft vervuld. Vanaf het jaar 2000 wachten liefhebbers al op een vervolg van de iconische film.

Nu, na meer dan 20 jaar, laat Giant Freaking Robot weten dat Jim Carrey opnieuw zal schitteren als de Grinch. De acteur zelf laat er niets over los maar heeft in het verleden wel al vaker gerept over een eventuele The Grinch 2. Toch is het wel enigszins verrassend te noemen dat Jim Carrey zich hier mogelijk aan gaat wagen. Onlangs zette hij namelijk zijn huis te koop en gaf hij aan een rustiger leven te willen gaan leiden. Daar lijkt een rol als The Grinch niet per se bij te horen.

Even afwachten

Het is dus echt nog even afwachten of het wel gaat gebeuren. Er zijn veel geluiden over het maken van The Grinch 2 maar er zijn ook wel bronnen die melden dat de geruchten nergens op gebaseerd zijn. Bij navraag bij Universal, wilden zij nergens op reageren. Fans zullen dus echt nog even in spanning moeten blijven.

Ben je nou helemaal gek van The Grinch, maar heb je iedere scène nu wel 20 keer gezien? Dan moet je eens het filmpje onderaan dit artikel bekijken. Daar houden ouders hun kinderen voor de gek en dat is hilarisch. Ook vind je onderaan dit artikel nog een trailer van How The Grinch Stole Christmas.

Meer van dit