HomeTech5 LEGO sets die de kerstsfeer in huis gaan verhogen

5 LEGO sets die de kerstsfeer in huis gaan verhogen

De feestdagen komen langzaam maar zeker dichterbij, dus gaan we massaal op zoek naar leuke cadeautjes voor onder de kerstboom. Er wordt al generaties lang met LEGO gespeeld, dus een bouwset die kerstsfeer ademt is zonder twijfel het ideale cadeau. Wij hebben de leukste LEGO-sets uitgezocht die de kerstsfeer in huis zeker zullen verhogen. We hebben er 5 op een rijtje gezet.

LEGO Kerstsfeer Skihut

Een LEGO-set die de gezellige kerstsfeer in de winter mooi weergeeft is de LEGO Skihut. Een bed & breakfast met een besneeuwd dak en gloeiende haard. Deze skihut heeft drie verdiepingen en staat vol met details, zoals een knisperend haardvuur, een houtopslag en zelfs een sneeuwscooter. Er zitten ook 5 minifiguren bij, waaronder een kat en een eekhoorn. De LEGO Skihut verhoogt zonder twijfel de kerstsfeer in huis.

lego kerstsfeer skihut

LEGO Kerst Arrenslee

Al die cadeautjes moeten toch worden bezorgd, dus de kerstman komt op bezoek met deze gedetailleerde arrenslee. De feestelijke kerstsfeer zal zeker worden verhoogd met deze unieke bouwset. De kerstcadeaus liggen al achterin. Bij de set zitten minifiguren van de kerstman en vier rendieren inbegrepen. Zelfs aan het verlanglijstje van de kerstman is gedacht. Deze LEGO Kerst Arrenslee is leuk om te bouwen en past tijdens de kerstdagen prima tussen de rest van de versiering.

LEGO kerstsfeer arrenslee

LEGO bezoek van de kerstman

De perfecte kerstavond begint bij het bouwen van dit gedetailleerde kersthuis. Alle elementen die kerst zo speciaal maken zijn aanwezig, zoals een bord koekjes en melk voor de kerstman, sokken boven de open haard en lampjes die oplichten in de kerstboom. Je proeft de kerstsfeer tijdens het bouwen van deze set, die voor jong en oud is ontwikkeld. LEGO bezoek van de kerstman staat garant voor een magische bouwervaring.

kerstsfeer lego bezoek van de kerstman

LEGO City Adventskalender 2023

Ook dit jaar tellen we de dagen af totdat het kerst is, en dat kan nu op een unieke manier met deze veelzijdige adventskalender. De kalender zit vol met leuke modellen, die allemaal iets met de kerstdagen te maken hebben. Achter ieder deurtje zit een minifiguurtje, accessoire of een ander figuurtje. De bouwbare onderdelen kunnen worden gecombineerd met andere sets van LEGO City. Deze LEGO City Adventskalender 2023 brengt de kerstsfeer in huis elke dag een stukje dichterbij.

kerstsfeer lego city adventskalender

LEGO kerstkrans

Waarom zou je een echte kerstkrans kopen als je er ook eentje kunt bouwen? Deze kerstkrans-bouwset is een leuke set voor de gezellige decembermaand. Deze kerstkrans kan op 2 manieren worden gebouwd. Zo is het mogelijk om alleen te kiezen voor de groenblijvende bladeren, maar je kunt de krans ook decoreren met kaarsen en een rode strik om de kerstsfeer extra te benadrukken. De LEGO kerstkrans brengt extra feestvreugde in huis.

Lego kerstsfeer kerstkrans

Meer van dit