HomeGadgetsAction verkoopt nu kersthangers voor frituurfanaten en brokkenbouwers

Action verkoopt nu kersthangers voor frituurfanaten en brokkenbouwers

Frituurfanaten en brokkenbouwers die óók nog dol zijn op kerst kunnen hun geluk niet op. Action verkoopt nu namelijk glazen kersthangers speciaal voor deze doelgroep. Het wordt steeds meer een trend om bijzondere hangers in de boom te hangen en de action speelt daar lekker op in.

Action steeds hipper

Het is de laatste jaren een trend om hippe dingen in huis te halen. Het kost best wat centjes om steeds met de nieuwe trends mee te gaan, maar niet als het aan de action ligt. Zij zorgen er voor dat trends betaalbaar zijn. Hoewel de kwaliteit niet altijd fantastisch is, is de prijs dat wel.

Bij de action hebben ze ook gezien dat steeds meer mensen geinige kersthangers in hun boom wilde hebben. Daar hebben ze dit jaar dus behoorlijk slim op ingespeeld. Ze hebben best wat leuke varianten bedacht om in de boom te hangen. Op dit moment hebben ze nog 12 varianten maar de kans is groot dat er dit seizoen nog wel meer bij gaan komen. Je moet er wel snel bij zijn want op = op altijd bij de action. Check ze via deze link

Glazen kersthangers

Glazen kersthangers

Glazen kersthangers

Glazen kersthangers

Meer van dit