HomeEntertainmentYes! Will Smith en Martin Lawrence gaan Bad Boys 4 maken

Yes! Will Smith en Martin Lawrence gaan Bad Boys 4 maken

Will Smith (54) en Martin Lawrence (57) gaan weer als politievrienden Marcus en Mike in actie in een nieuwe ‘Bad Boys’-film! Het duo maakte het nieuws bekend met een persoonlijke video op social media.

Bad Boys

De Bad Boys filmreeks volgt de avonturen van detectives Mike Lowery en Marcus Burnett van de politie van Miami. Ze worden ingezet om criminele activiteiten te onderzoeken. Zo duiken ze bijvoorbeeld in zaken zoals drugshandel, moord en diefstal.

De films zijn bekend om hun humoristische, actievolle scènes en de chemie tussen de twee hoofdpersonages. Ze worden regelmatig op missies gestuurd om de stad te redden en gevaarlijke criminelen op te pakken, wat altijd resulteert in spectaculaire actie en humoristische dialogen. De films zijn populaire actiefilms met een die de ingrediënten actie en humor in een succesvolle formule heeft gegoten.

Ontwikkelfase

De nieuwe Bad Boys film is in volle ontwikkeling en wordt wederom geregisseerd door het geweldige Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah. Dit creatieve duo heeft eerder al knallend werk geleverd in Bad Boys for Life, het laatste deel in de reeks, en mag nu opnieuw de film in elkaar puzzelen! We kunnen in spanning uitkijken naar wat ze dit keer in petto hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)

Inspiratie: TAGMAG

Meer van dit