HomeGeen categorieDit filmpakket wil je hebben tijdens de kerstdagen

Dit filmpakket wil je hebben tijdens de kerstdagen

Tijdens de donkere en koude dagen is niets lekkerder dan een avondje op de bank hangen en je favoriete serie of film kijken. Ook tijdens de feestdagen zijn dit soort momenten puur goud. Om zo’n avond nog gezelliger te maken hebben we een pakket gevonden waarmee je niet meer van de bank af hoeft te komen, heerlijk.

Filmpakket XL

Bij een goede film of serie horen uiteraard lekkere snacks. Je kunt natuurlijk kiezen voor de ouderwetse bak popcorn als je aan het Netflixen bent, maar het kan ook een stuk origineler. Met dit filmpakket hoef je niet meer na te denken, en kun je lekker aanvallen terwijl je geniet van een spectaculaire film. In dit pakket zit zowel zoet als zout, dus voor ieder wat wils.

Met de bijgeleverde voucher kun je bij Pathé Thuis kiezen uit talloze goede films in HD-kwaliteit. Je kunt dus net zoals in de bioscoop lekker onderuitgezakt genieten van een avondje relaxen terwijl je inhoud van de snackbox jou en je familie of vrienden voorziet van allerhande snacks. Deze lekkernijen zijn een absolute toevoeging op jouw gezellige filmavond.

 

Leuk om als cadeau te geven

Je kunt deze snackbox XL voor jezelf kopen, maar het is ook een origineel cadeau om weg te geven tijdens een verjaardag of de kerstdagen. Je kunt hem op elk moment laten bezorgen, en is zo verpakt dat het als een soort pizzadoos door de brievenbus past. Je kunt elk gewenst adres invoeren, dus verras je moeder, of je beste vriend met dit originele cadeau.

Er zitten zeven producten in de doos, die met de beste zorg zijn geselecteerd. De Pathé filmvoucher kan gepersonaliseerd worden door er een persoonlijk bericht op te schrijven, en kan op een gewenste bezorgdatum worden geleverd. Met dit pakket hoef je de deur niet meer uit, en kun je lekker onderuit hangen voor een avondje even niets. De snackbox XL is te bestellen via deze link.

filmbox xl

Meer van dit