HomeGadgetsDit zijn 5 zomer gadgets die jouw zomer onvergetelijk kunnen maken

Dit zijn 5 zomer gadgets die jouw zomer onvergetelijk kunnen maken

Nu het weer een beetje warmer aan het worden is, gaan steeds meer mensen aan de zomer denken. De zomer betekent lange dagen, warme avonden en eindeloos plezier in de buitenlucht. Om jouw zomerervaring naar een hoger niveau te tillen, hebben we een lijst samengesteld met vijf onmisbare zomer gadgets die jouw seizoen onvergetelijk kunnen maken.

In dit artikel brengen we je op de hoogte van gadgets die jouw zomer beter zullen maken. Om het makkelijk voor je te maken, hebben we bij elke gadget een voorbeeld uitgezocht die je zou kunnen kiezen. Dat wil niet meteen zeggen dat het ook de beste of goedkoopste optie is. Dat je het effe weet ;-).

1. Zonnepaneel oplader

Als je lekker op het strand ligt, of bij het zwembad bent en je wilt wat over het internet surfen, dan is het ook wel prettig als je op je telefoon kunt vertrouwen. De meeste mensen hebben tegenwoordig wel een powerbank, maar ook die kan leeg raken. Daar komt nog bij dat die ook makkelijk oververhitten, wat niet goed voor ze is.

Een zonnepaneel oplader is gemaakt om de hitte die de zon afgeeft, om te zetten in een lekker sappie voor jouw telefoon. Vroeger waren die dingen allemaal zwak, maar tegenwoordig zijn ze wel zo ver dat die dingen ook écht werken. Een goed voorbeeld van zo’n oplader is deze van Lideka.

2. Zwembad plezier

De zomer staat onlosmakelijk verbonden met water. Bijna iedereen zoekt verkoeling door water op te zoeken. Het is misschien een beetje een open deur om in te trappen, maar vergeet vooral niet het zwembad plezier. Van een zwembad tot opblaasbaar speelgoed, het zal je zomer hoe dan ook leuker maken.

3. Muziek

Geef je zomerse dagen een soundtrack door muziek af te spelen via een speaker. Of je nu een poolparty organiseert, aan het picknicken bent in het park of gewoon ontspant in je achtertuin… muziek zal het gezelliger maken. Het is slim om een water- en stofbestendige speaker uit te zoeken, zodat je hem letterlijk overal mee naar toe kunt nemen.

4. Koelbox op zonne-energie

Er gaat niets boven een ijskoud drankje tijdens een warme zomerdag, toch? Veel mensen die ergens naartoe gaan in de zomer nemen een koelbox mee. Om dan je spullen de hele dag koud te houden, moet er een boel ijs in. Maar wist je dat er ook andere opties zijn? Zo zijn er tegenwoordig ook koelboxen op zonne-energie. Die koelen je drankjes en hapjes dus met gemak in de zon!

5. Thermos waterfles

Als het warm is, is het ook belangrijk om te drinken. Niemand heeft zin in een lauwe slok water, dus kun je kijken naar een thermos waterfles. Deze flessen isoleren je water, waardoor het lekker koud blijft. Een mooi voorbeeld van zo’n fles is de Dopper Insulated, die niet heel prijzig is, maar wel precies doet waarvoor je hem nodig hebt.

Meer van dit