HomeGadgetsDit zijn 6 gadgets die je moet hebben voor de zomer!

Dit zijn 6 gadgets die je moet hebben voor de zomer!

De zomer is weer in aantocht en dan gaan we lekker naar het strand, naar het park of richting de zee. Maar je loopt altijd tegen ongemakken aan die je makkelijk kunt voorkomen. Met de juiste gadgets in je vakantietas heb je geen lege smartphone of lauw bier meer tijdens een dagje weg. Gelukkig heb je jouw vrienden van Gadgetgekkies die de beste gadgets voor het juiste seizoen weten te vinden.

Powerbank met zonnecel

Je hoeft nooit meer met een lege smartphone op het strand te liggen met deze powerbank met zonnecel. Deze powerbank laadt zichzelf namelijk op met de kracht van de zon. Je legt hem simpelweg naast je op een koelbox en de zon doet de rest. Je bent dus altijd bereikbaar en kunt de hele dag foto’s blijven maken. Met zijn vermogen van 30000 mAh kun je zelfs zes apparaten tegelijk opladen.

powerbank zomer gadgets

Waterdichte bluetooth speaker

Deze bluetooth speaker is een monster. Met zijn hoge capaciteit kun je 12 uur lang muziek afspelen terwijl je aan het mountainbiken of aan het raften bent. De rubberen stootranden, en de waterdichte behuizing met IPX7 norm zorgen ervoor dat je jouw favoriete muziek onder ruwe omstandigheden kunt luisteren, zoals tijdens een actieve vakantie. Je kunt nog eens twee speakers koppelen, ze spelen synchroon.

bluetooth speaker zomer

Retro cooler

Deze retro cooler staat goed op ieder feestje. Het design is van alle tijden, en dus voor elke gelegenheid. Door de wieltjes kun je hem overal naartoe verplaatsen, en blijft hij door de rem stevig op zijn plek staan. Er passen maar liefst 70 flesjes op 50 blikjes in, die tot wel 36 uur koud kunnen blijven. Deze cooler is dus voor de lange, zwoele en gezellige zomeravonden. Er zit overigens ook een handige flesopener aan vast.

retro cooler zomer

Opblaasbare loungestoel

Laat iedereen maar moeilijk doen met een handdoekje op het strand, want jij zit lekker op deze opblaasbare loungestoel te genieten. Deze loungestoel is geschikt voor zowel op het strand als op het water, dus je bent ten allen tijde voorzien van een comfortabele zitplaats. Als je een lekker biertje of wijntje hebt dan kun je deze plaatsen in de handige drinkbekerhouder. Deze stoel is ideaal voor de zomer.

loungestoel gadgets zomer

Kameleon kluis

Je hoeft je waardevolle spullen niet meer te verstoppen als je even af gaat koelen in het water. Je kunt ze in het volle zicht bewaren in deze kameleon kluis. Deze kluis, dat vermomd is als een simpele flacon zonnebrandcrème, is de ideale verstopplek voor een smartphone, geld, en bankpasjes. Je kunt het bovenste deel zelfs vullen met echte zonnebrandcrème om de misleiding voor dieven te verhogen.

kameleon kluis gadget zomer

Slush Puppy Machine

Wie is er niet opgegroeid met een ijskoude Slush puppy? Dit iconische drankje is weer helemaal terug, en jij kunt hem deze zomer zelf maken met deze Slush Puppy Machine. De machine is makkelijk op het stroomnet aan te sluiten, dus ideaal voor verjaardagen of een gezellige middag op de camping. Met deze complete set kun je meteen beginnen. Met een Slush Puppy heb je de ideale verfrissing voor de zomer.

slush puppy gadget zomer

Meer van dit