HomeGadgetsIn deze opblaasbare kist kun jij dobberend rusten in vrede

In deze opblaasbare kist kun jij dobberend rusten in vrede

Gek op aparte producten? Wij hebben weer een pareltje gevonden op het internet. Voor alle mensen die niet zo dol zijn op zon en zomer, is deze opblaasbare kist enorm geschikt. Dit is het ideale waterspeeltje voor pessimisten met zwarte humor. Lekker bobberend rusten in vrede.

Opblaasbare kist

Heb jij ook geen zin in die zon op jouw lichaam? Als je op het water bent kun je enorm snel verbranden. Dit is natuurlijk niet fijn en ook nog eens heel erg ongezond. Als jij het hiermee eens bent dan kun je gaan nadenken over de aanschaf van een opblaasbare kist. Hiermee heb je jouw rust helemaal gevonden deze zomer.

Waarschijnlijk zullen mensen wel erg gek opkijken als jij met een opblaasbare lijkkist het strand op komt gelopen. De kans is echter groot dat jij zo’n bijzonder figuur bent, dat dit jou weinig kan schelen. De opblaasbare kist kan ook zonder deksel gebruikt worden.

opblaasbare, kist 2

Genieten van de rust

Je kunt, zonder deksel, met twee mensen in deze kist dobberen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb je zin om op te vallen? Ga dan voor de roze variant. Ben je in een duistere mood? Dan ga je natuurlijk voor zwart. Wel opletten, dit kan natuurlijk bloedje heet worden op het water.

Is dit echt iets voor jou? Je kunt de kist voor 75 dollar kopen op de site van Pom Pom Floats. Helaas moeten we je teleurstellen, momenteel is deze mega gadget uitverkocht. Er waren blijkbaar meer grimmige types die dit een leuke aankoop vonden. Bol.com heeft een aantal hele goede alternatieven!

Meer van dit