HomeGadgets5 leuke gadgets voor op de camping

5 leuke gadgets voor op de camping

De zomervakantie breekt bijna aan. Dan gaan we massaal weer op pad om te genieten van een paar weken welverdiende rust. Er gaan ook veel mensen naar de camping, waar ze grof geld betalen om tijdens hun vakantie te kunnen leven als een zwerver. Maar goed; een tent heeft zo zijn charme, maar een paar handige gadgets om het wat draaglijker te maken kan geen kwaad. We hebben er vijf op een rijtje gezet.

Outdoor survival kit

Als je bang bent om te verdwalen naar het toiletgebouw, dan is deze outdoor survival kit ideaal. Met het kompas weet je zeker dat je met je de weg terug weet te vinden, ook al heb je de hele avond aan het bier gezeten. Er zit ook een zaklamp in, voor een lampje in het bos, en een zakmes, voor als je onverhoopt omver wordt gelopen door Bigfoot. Met deze kit durf jij je zonder angst buiten je tent te wagen.

survival kit camping

Je koopt de survivalkit hier.

Douchezak van 20 liter

Als je smetvrees hebt, en je je niet durft te wagen in de beschimmelde krochten van de gezamenlijke doucheruimtes, dan is deze douchezak van 20 liter een uitkomst. Dan kun jij mooi al dat zweet, zand en andere smerigheden van je afspoelen na een wandeling in het bos. Je vult hem simpelweg met 20 liter leidingwater, maar daarvoor moet je eerst naar een kraan. Je kunt overigens ook bier gebruiken.

douchezak camping

Je koopt de douchezak hier.

Toiletemmer met deksel

Op een openbaar toilet weet je nooit wat je kunt verwachten. Soms ziet er het goed uit, dan is de schoonmaakster net langs geweest. Op andere momenten heeft iemand met zijn eigen stront zijn naam dikgedrukt op de muren geschreven. Als je zeker wilt zijn van een hygiënisch momentje voor jezelf dan is het raadzaam om een toiletemmer met deksel te kopen. Er zit ook nog een rol toiletpapier bij, niet onbelangrijk.

toiletemmer camping

Je koopt de toiletemmer hier.

Pop-up omkleedtent

Als je lekker wilt gaan zwemmen, maar niet wilt dat omstanders worden geconfronteerd met jouw bos hout of tampeloeres, dan is deze handige omkleedtent een uitkomst. In deze tent kun je jezelf in alle rust omkleden zonder dat er tientallen vogelspotters hun verrekijkers op jouw musje hebben gericht. Voor een klein prijsje koop je het comfort van privacy, iets wat op een camping vaak ver te zoeken is.

omkleedtent

Je koopt de omkleedtent hier.

Campstove 2+

Dit handige apparaatje zet jouw verbrande hout om in energie, zodat je op de camping jouw telefoon, lampen en seksspeeltjes op kunt laden. Het enige wat je nodig hebt is wat sprokkelhout, en dan kun je zelf energie genereren. De 3200 mAh batterij is bij goed stoken met anderhalf uur opgeladen. Jij hebt helemaal geen energietoeslag nodig met deze gadget, jij redt het wel op eigen houtje.

campstove camping

Je koopt de campstove hier.

Meer van dit