HomeGadgetsJe kunt nu dobberen in een opblaasbare gemotoriseerde T-rex of Flamingo

Je kunt nu dobberen in een opblaasbare gemotoriseerde T-rex of Flamingo

Waterpret liefhebbers opgelet. Je kunt nu namelijk dobberen in een opblaasbare én gemotoriseerde T-rex of flamingo! Je ziet tegenwoordig steeds vaker gekke opblaasbare troep in het water. Eerder zagen we al de opblaasbare tank en het opblaasbare lounge eiland maar we zagen nog nooit zoiets ruigs als dit!

Opblaasbare luchtbedden

Opblaasbare luchtbedden zijn als sinds mensenheugenis de vaste gast in ieder zwembad en op ieder strand. Niet gek dus dat er steeds meer gekke dingen worden verzonnen. Die gekke dingen zijn tegenwoordig niet alleen meer opblaasbaar, maar ook nog bestuurbaar!

Hoewel de zomer nu voorbij is, stuitten we toch nog op deze gemotoriseerde T-rex en flamingo. Wellicht toch nog een leuke aankoop om mee te nemen naar de laatste zonnestraaltjes van de herfstvakantie?

Opblaasbare T-rex

De opblaasbare producten zijn gemaakt door het bedrijf Poolcandy. Dat is een bedrijf dat zich richt op opblaasbaar speelgoed in alle vormen en maten! Zo hebben ze behalve de opblaasbare gemotoriseerde T-rex en flamingo ook nog een eenhoorn in het assortiment.

Je kunt de zwembanden kopen met of zonder motor. De versie met motor kost je op dit moment 180 dollar. Zonder motor betaal je slechts 45 dollar. Voor de motor heb je wel nog extra batterijen nodig. Dankzij die motor kun je met een joystick door het zwembad crossen. Ze moeten een snelheid van zo’n 3 kilometer per uur kunnen halen.

Er is nog veel meer opblaasbare water meuk te halen bij het bedrijf dus neem zeker een kijkje als je daar interesse in hebt! Je moet het allemaal wel een beetje omslachtig betalen en bestellen dus wellicht wil je ook nog even hier kijken of je wat kunt vinden.

Meer van dit