HomeGadgetsMet deze plastic tong kun je nu jouw kat lekker terug likken

Met deze plastic tong kun je nu jouw kat lekker terug likken

We zijn bij GadgetGekkies altijd op zoek naar de meest bijzondere en unieke gadgets. Een van de meest opvallende gadgets die ik ben tegengekomen, is de PDX Pet Design Licki Brush. Het is een innovatieve tool waarmee eigenaren hun katten kunnen likken als een echte katachtige vriend.

Plastic tong

De Licki Brush lijkt op een gigantische tong met borstelharen. Hij is ontworpen om een ​​zachte, rustgevende likervaring voor je kat te creëren. Het idee achter het product is dat katten het fijn vinden om gelikt te worden door hun eigenaren.

Het is een vreemd gezicht om te zien dat iemand zijn of haar kat likt met een gigantische tong. Maar toch beweren de makers van de Licki Brush dat het een geweldige manier is om een ​​band met je kat op te bouwen. Ook zou het bijdragen aan het verminderen van de stress van je kat. De Licki Brush is eenvoudig te gebruiken. Je plaatst het borstelgedeelte in je mond en begint je kat te likken.

Licki Brush

De borstelharen van de Licki Brush zorgen ervoor dat het gevoel vergelijkbaar is met het likken van de tong van een kat. Het is misschien een beetje ongemakkelijk in het begin, maar je zult merken dat je kat snel zal wennen aan deze spiksplinternieuwe ervaring. De makers van de Licki Brush hebben verzekerd dat het product veilig en schoon is voor zowel de eigenaar als de kat. De borstelharen zijn gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Al met al is de PDX Pet Design Licki Brush een van de meest bizarre gadgets die we zijn tegengekomen. Het is echter ook een interessante manier om een ​​band met je kat op te bouwen en hun stress te verminderen. Als je niet bang bent om een ​​beetje gek te lijken, is dit zeker een gadget om te overwegen voor de echte kattenliefhebbers onder ons! Je scoort hem voor een paar euro op aliexpress.

Meer van dit