HomeEntertainmentBij de H&M scoor je het perfecte Halloween pakje voor je hond!

Bij de H&M scoor je het perfecte Halloween pakje voor je hond!

Het zijn niet de honden die echt zitten te wachten om aangekleed te worden. Toch is de hondenkleding markt een zeer grote business en de H&M wil hier op inspelen! Zij verkopen namelijk vanaf nu een Halloween pakje voor je hond!

Kleding voor huisdieren

Als sinds dag en dauw vinden mensen het leuk om hun hond aan te kleden met de meest gekke kleding. De huisdieren mode-branche is dan ook miljarden euro’s waard. Niet gek dus dat de H&M een puntje van de taart wil mee snoepen door deze Halloween pakjes voor je hond te verkopen!

Dankzij de H&M Halloween pakjes voor je hond kun je nu de leukste foto’s maken én de show stelen wanneer je hem of haar uitlaat! Benieuwd naar wat ze bedacht hebben? Check dan eens de onderstaande foto’s. De pakjes kun je kopen voor €24,99

Foto: H&M
Verkleedpak voor hond - Oranje - DAMES | H&M NL
Foto: H&M
Foto: H&M

Gekke creaties

Dat er voor honden de meest gekke creaties bedacht worden is wel duidelijk. Zo kun je voor Halloween de het bovenstaande spinnen of pompoen pakje aanschaffen, maar kun je ook kijken wat de H&M allemaal nog meer voor honden verkoopt.

Ook schreven wij al eerder over bijvoorbeeld deze hondenmand in de vorm van een Croc. Of wat dacht je van dit hondenbed van de Aldi? Er is niks te gek als het op jouw trouwe viervoeter aankomt. Ook niet als die viervoeter een compleet ander dier is 😉

Bron: Upcoming

Meer van dit