HomeGadgetsMust have! Jouw eigen hondenmand voor mensen

Must have! Jouw eigen hondenmand voor mensen

Er is niets lekkerder voor jouw trouwe viervoeter dan heerlijk ontspannen in een zacht mandje. Veel mensen zijn dan ook jaloers omdat ze ook zo lekker zouden willen liggen. Daar heeft een bedrijf nu de oplossing voor met deze hondenmand in mensen formaat!

Plufl

Dat honden manden in vele formaten komen is wel duidelijk maar dat er nu ook hondenmanden voor mensen zijn gemaakt, streelt de fantasie van menig honden eigenaar. Het Amerikaanse bedrijf Plufl heeft namelijk ingespeeld op het feit dat een mens wellicht ook lekker in een mand wilt kunnen slapen.

Volgens de fabrikant is de mand ontworpen om stress en angst te verlichten door een ruimte te bieden waar je kunt rusten, opladen en verjongen. De hondenmand voor mensen is er echt op gericht om je een lang slaapje te laten doen. De mand wordt geleverd met een heerlijk zacht kussen en een hoes van imitatiebond. Wanneer je denkt dat het dat alleen was, hebben ze ook nog een lekker plekje gemaakt waar je je handen en voeten in kunt stoppen.

Hondenmand voor mensen

Deze hondenmand voor mensen kun je voor $499 kopen via de website van Plufl. Dat is vrij prijzig maar als je de mand gebruikt als bank én bed dan valt het nog alles mee! Op bol.com kun je voor een zacht prijsje dan nog een heerlijke look-a-like mand voor je hond kopen en zo kunnen jullie samen heerlijk slapen!

Als je de hondenmand voor mensen van Plufl een beetje te duur vind, klik dan op deze link van bol.com om de goedkopere look-a-like te shoppen!

hodenmand

Meer van dit