HomeGadgetsDit verkoelende dekbed van Bol.com zorgt er voor dat je heerlijk kunt...

Dit verkoelende dekbed van Bol.com zorgt er voor dat je heerlijk kunt slapen

Er is niets zo ongemakkelijk als proberen te slapen in een broeierige slaapkamer. Tot overmaat van ramp komt dit vaak voor tijdens de zwoele zomermaanden waar we nu in zitten. Ondanks het woelen en draaien, lijkt het onmogelijk om te slapen in deze hitte. Een handige oplossing is gelukkig verkrijgbaar bij Bol.com.

Slapen in de hitte

Tijdens het zomerseizoen kan het een behoorlijke klus zijn om lekker te slapen in een bloedhete slaapkamer. Het is oncomfortabel om in bed te liggen en onrustig te draaien, terwijl de zweetstralen van je afdruipen. Die vochtige sensatie, het plakkerige zweet en de voortdurende beweging, zorgen er voor dat je maar weinig slaap mee kunt pakken. 

Weinig slaap zorgt er voor dat je chagrijnig en snel afgeleid bent. Genoeg reden om naar een oplossing te zoeken dus. Voor veel mensen ligt die oplossing in de dekens. Het is helemaal ruk om in de hitte onder een deken te moeten slapen, maar ook om zonder de deken te slapen. Gelukkig heeft Bol.com precies wat je nodig hebt, namelijk verfrissend beddengoed als de ultieme oplossing.

Verkoelend beddengoed van Bol.com

Bol.com is steeds vaker de go-to winkel als het gaat om simpele oplossingen. Ze verkopen tegenwoordig vrijwel alles én de kwaliteit ervan gaat ook steeds verder omhoog. Als je op zoek bent naar verkoeling in de zomer dan kan Bol.com je daar ook uitstekend bij helpen. Nu kwamen ze namelijk weer aanzetten met verkoelend beddengoed.

Het beddengoed is gevuld met een speciale microgel, die dankzij de toepassing van innovatieve BLUE CELL® technologie, de bloedsomloop stimuleert. Hierdoor voelt dit dekbed heerlijk verkoelend aan. Ze hebben daarnaast ook nog een kussen dat gebruik maakt van dezelfde technologie als het dekbed. Kun je dus moeilijk slapen in de zomer? Dan is dit dekbed en kussen de ideale optie om eens te proberen.

Meer van dit