HomeGadgetsDankzij deze Whiskey Smoker smaakt jouw borrel nog intenser

Dankzij deze Whiskey Smoker smaakt jouw borrel nog intenser

Als je met je vrienden in je mancave schunnige moppen aan het delen bent, dan hoort daar een lekker biertje of een stevige borrel bij. Je kunt er dan voor kiezen om een fles whiskey open te trekken en er een paar ijsblokjes bij te flikkeren, maar je kunt je glas whiskey ook een dikke vette upgrade geven door er een rokerige smaak aan te geven. Met deze Whiskey Smoker smaakt die borrel nog beter, want echte kerels gaan alleen voor het beste drankje.

Een vurige borrel voor jou en je vrienden

Je kunt er uiteraard voor kiezen om eerst een ultieme whiskey set te kopen voordat je je borrel gaat upgraden. Een echte liefhebber van whiskey gaat het liefste nog een stapje verder. Met deze smoker geef je een extra dimensie aan je borrel, die jouw verfijnde zintuigen tot in de diepste kern zal prikkelen. Je creëert met deze set de perfecte borrel, want de aroma’s dringen diep door in je drankje.

Je hebt uiteraard eerst een paar goede whiskey glazen nodig, en daarna kan het feest beginnen. Je vult het glas met je favoriete merk whiskey en zet vervolgens het houten deksel op het glas. Daarna leg je wat houtsnippers op het gaas en steekt deze in brand. Binnen een paar seconden zal het glas zich vullen met een aromatische rook. Je drankje zal de smaken van de rook zachtjes tot zich nemen, waarna je een heerlijke rokerige afdronk hebt als je een slok van je whiskey neemt.

whiskey-smoker-aanbieding

Whiskey Smoker bij Bol.com

De set is zeer uitgebreid en wordt geleverd met 4 verschillende aroma’s (Pear Tree, Oak, Apple en Pecan). Je krijgt er uiteraard de houten kap bij die je op het glas legt, maar ook de bijbehorende gaasjes, een stormaansteker en een schoonmaakborsteltje. De set is per direct te gebruiken. We moeten er wel even bij vermelden dat de gasaansteker zonder vulling wordt geleverd.

Dit is een leuk cadeau voor jezelf, maar het is ook een origineel presentje om aan je vrienden te geven. De rokerige smaak zal je borrel een extra upgrade geven. Daarnaast is het leuk om te doen als jullie samen een potje voetbal zitten te kijken. Dus als je jouw zintuigen een nieuwe ervaring wil geven dan is deze set een echte aanrader. De Whiskey Smoker kost slechts een paar tientjes, en is te koop op de website van Bol.com. Als je hem vandaag bestelt, dan kunnen jij en je vrienden morgen al een rokerige smaak aan je borrel toevoegen.

whiskey-smoker-aanbieding

Meer van dit