HomeGeen categorieLEGO Crazy Week: Deze 5 LEGO-sets koop je met extra veel korting!

LEGO Crazy Week: Deze 5 LEGO-sets koop je met extra veel korting!

Wij van Gadgetgekkies zijn uitgesproken fans van LEGO. Niet alleen omdat we graag puzzelen en bouwen, maar ook omdat LEGO een heel goede investering voor de toekomst is. De waarde van het speelgoed stijgt op dit moment harder dan de waarde van goud, dus reden genoeg om deze sets aan te schaffen tijdens het LEGO Crazy Week-evenement. Webshop Bol.com heeft sets met extra hoge kortingen in de verkoop, dus laten we even een kijkje nemen.

LEGO Crazy Week-evenement

Op dit moment is het LEGO Crazy Week-evenement in volle gang. Deze duurt van 11 tot en met 17 september. In deze periode kun je tegen zeer hoge kortingen LEGO-sets aanschaffen. Het gaat om sets van verschillende thema’s, dus er zit voor iedereen wat bij. Naast het feit dat speelgoed van de Deense fabrikant al generaties mensen vermaakt is het de laatste jaren een steeds waardevollere investering geworden. De waarde van LEGO stijgt namelijk elk jaar met 11 procent.

Bol.com werkt graag mee aan dit soort acties en heeft een aantal gave sets online gezet die vanaf nu te koop zijn met fikse kortingen. We hebben al eerder aandacht besteed aan het iconische kasteel Zweinstein van Harry Potter en ook de Hocus Pocus-bouwset zou in iedere vitrinekast moeten staan, maar de onderstaande sets horen absoluut bij een collectie die jaarlijks steeds meer waard wordt.

 

Harry Potter Hogwarts Express

Waan jezelf in de magische wereld van Harry Potter met deze mooie set die de beroemde trein uit de film-franchise als thema heeft. De LEGO Harry Potter Hogwarts Express is nu met een korting van 24% te koop.

lego-sets-bol-com-aanbieding

Sanctum Sanctorum

De magie van Doctor Strange komt prima tot zijn recht met deze prachtige set voor volwassen fans van de Meester van de Mystieke Kunsten. Sanctum Sanctorum is deze week voor een betoverende prijs te koop.

lego-sets-bol-com-aanbieding

Back to the Future Time Machine

Als we terug in het verleden duiken, zien we Marty McFly van eeuw naar eeuw hoppen in deze geniale tijdmachine. LEGO heeft de prachtige DeLorean tot in de details nagebouwd. De Back to the Future Time Machine was in het verleden nog nooit zo goedkoop.

lego-sets-bol-com-aanbieding

Star Wars The Mandalorian Helm

Fans van Star Wars en LEGO kunnen hun hart ophalen met dit gave meesterwerkje uit de Star Wars-saga. Deze Mandalorian Helm is op elk dressoir of in elke vitrinekast een absolute blikvanger. Je kunt hem nu kopen met een fikse korting bij Bol.com.

lego-sets-bol-com-aanbieding

LEGO technic Fast & Furious Dodge

Altijd al fan geweest van de filmreeks Fast & Furious? Dominic Toretto is de absolute held, en jij kunt zijn Dodge nu tegen een keiharde actieprijs aanschaffen. De details zijn verbluffend. Zelfs de onderdelen in de motor kunnen bewegen.

lego-sets-bol-com-aanbieding

Meer van dit