HomeGadgetsDe Action verkoopt nu zachte Teddy stoel mandjes voor jouw huisdier

De Action verkoopt nu zachte Teddy stoel mandjes voor jouw huisdier

We vinden het natuurlijk allemaal fijn als onze geliefde viervoeters heerlijk kunnen chillen. Deze teddy stoel mandjes van de action zijn daar perfect geschikt voor! Voor de prijs hoef je ze in ieder geval niet te laten staan.

Lekker mandje

De Teddy stoel mandjes van de action zijn zo gemaakt dat jouw lieve kameraadje er heerlijk in kan chillen. Wel moeten we erbij zeggen dat het maar kleintjes zijn dus een grote hond zal er helaas niet lekker in kunnen liggen.

De heerlijk zachte stoel mandjes staan super gezellig in jouw huis en de teddy stof is voor jouw huisdier heerlijk om in te liggen. Je hoeft dus nu geen gigantische hondenmand voor mensen meer te kopen om bij je huisdier te chillen, maar juist dit gezellige stoeltje om jouw huisdier bij jou te laten chillen.

Rete goedkoop

De stoel mandjes zijn echt rete goedkoop dus als je twijfelt of jouw huisdier er wel lekker in kan chillen, kun je gewoon het gokje wagen. Daarnaast staan de stoeltjes leuk en gezellig in je interieur. Doordat het een stoel mandje is, zal de mand niet koud worden op de vloer. Het enige minpunt is eigenlijk de grootte. Zo zijn de stoeltjes maar 35cm x 30cm.

De stoeltjes kosten maar €11,11 en zijn voor nu alleen in de winkel verkrijgbaar. In de webshop hebben ze wel nog een heerlijke andere variant met velvet stof. Deze is ook wat groter, dus daar kan ook een groter huisdier heerlijk in chillen! Je kunt die bekijken via deze link.

Meer van dit