HomeGadgetsJe kunt nu een hindernisbaan voor je konijn kopen!

Je kunt nu een hindernisbaan voor je konijn kopen!

We struinen dagelijks het internet af naar de meest geniale en toffe aanbiedingen van het internet. Vandaag kwamen we voor jullie deze hindernisbaan voor je konijn tegen. We zagen het eerder al bij bol.com maar die was eigenlijk bestemd voor kleinere honden. Deze daarentegen is écht speciaal voor konijnen gemaakt!

Hindernisbaan bij de Lidl

De Lidl heeft nu de konijn-hop combi jump in het assortiment. Deze horde heeft verschillende standen en geeft jouw konijn de mogelijkheid om op verschillende manieren te trainen. Natuurlijk zijn er verschillende onderdelen waar een goed getraind konijn in uit moet blinken. Deze horde geeft je daar in ieder geval de basis voor!

Het spul is behoorlijk licht waardoor jouw konijn zichzelf niet echt zeer kan doen. Dit maakt het meteen geschikt om het hele spul gewoon binnenshuis te gebruiken op het moment dat het regent. De winkel heeft ook de producten in huis om de hele baan uit te bouwen maar je zou dat in principe niet hoeven doen dankzij deze horde.

Oefening baart kunst

Genoeg getraind? Geef jouw konijn dan op voor een konijnen-spring competitie! Vooral voor fanatieke konijn eigenaren kan dit een leuk uitje zijn. Verwacht echter geen makkie! Er zijn mensen die deze konijnen-spring competitie erg serieus nemen en de prijzen liegen er ook niet om. Als winnaar van het WK krijg je bijvoorbeeld een schitterende cheque van €10.000 mee naar huis. Geeft je toch weer genoeg uren vrijheid om te trainen met die kleine rakker!

Benieuwd hoe zo’n competitie eruit ziet? Check dan eens het onderstaande filmpje! Helemaal niet benieuwd hoe dat er uit ziet? Check dan nog steeds het filmpje want het is best wel schattig om te zien! Je kunt de hindernisbaan hier kopen, maar wees snel! Want op = op. Mocht het uitverkocht zijn, dan kun je altijd nog bij bol.com kijken!

Het trainen met konijnen is absoluut niet slecht voor de beestjes. Zolang je niet te (te is nooit goed) ver gaat of te lang traint, kan het een leuke hobby zijn om samen met jouw konijntje uit te oefenen. Of een leuke bijbaan, als je een konijn met talent hebt 😉

Meer van dit