HomeGadgetsTwinkle Tush: met dit sieraad verberg je het achterwerk van je kat

Twinkle Tush: met dit sieraad verberg je het achterwerk van je kat

Als je het ook zat bent om naar de opening van het achterwerk van je kat te kijken, dan is de Twinkle Tush iets voor jou. Met dit sieraad verberg je namelijk de kont van je kat. Wie het heeft ontworpen weten we niet, maar wel dat diegene het zat was om tijdens zijn lunch naar het gat van zijn kat te kijken.

Dankzij Twinkle Tush hoef je nooit meer kijken naar het gat van de kat

Katten hebben de eigenschap om met hun achterwerk naar je toe te staan en dan de staart omhoog te tillen, zo heb jij uitzicht op het gat van je kat tijdens het eten van je lunch of diner. Dat is als het aan Twinkle Tush, een sieradenbedrijf, verleden tijd. Zij hebben namelijk een ketting ontworpen dat je voor het achterwerk van de kat hangt, je hebt ze in verschillende vormen en kleuren.

Het feit dat dit bedrijf van de grond is gekomen verbaast ons. Maar er zijn klaarblijkelijk genoeg klanten die interesse hebben in dit sieraad. Hoe het dier kan zitten en naar het toilet kan met zo’n ding om weten we niet, maar er zal vast over nagedacht zijn. Wie weet is de kat wel de meest trotse kat van de buurt met zo’n chique ding voor zijn achterwerk. Voor zes euro heb je al zo’n ketting in huis, dus waar wacht je op?

Je kat blijft classy met dit sieraad

Er wordt geadverteerd op unicun.com met de Twinkle Tush. Er wordt bij vermeld dat katten de koningen van het huis zijn en ze het verdienen dat om ‘classy’ te blijven. Dat blijven ze dus door het dragen van dit kettinkje. De verkoper is van mening dat een kat niet met een ‘open kont’ mag lopen en dat het daarom dus verstandig is om een exemplaar aan te schaffen. Ook wordt aangeraden om er eentje voor de kat van je oma te kopen, want ‘ook oma hoeft niet met een naakt gat geconfronteerd te worden’.

Als je geen kat hebt dan is deze ketting ook geschikt voor kleine honden, zoals maltezer leeuwtjes en chihuahua’s. ‘Je maakt van dat bruine gat een mooi sieraad dat gezien mag worden’, aldus de informatie op de website. We kunnen zeggen dat dit één van de vreemdste dingen is die we de laatste tijd op het internet zijn tegengekomen. Het moet niet gekker worden.

Meer van dit