HomeGadgetsMust-have voor trouwe viervoeters: een paraplu voor je hond

Must-have voor trouwe viervoeters: een paraplu voor je hond

Heb jij een hond? Dan heb je vast heel vaak samen met jouw trouwe viervoeter door de regen gelopen. In Nederland regent het namelijk vaker dan ons lief is. We kunnen echt spreken van hondenweer. Gelukkig heeft bol.com zoals altijd een geniale oplossing: een paraplu voor de hond.

Paraplu voor je hond

Deze geniale paraplu is perfect geschikt voor honden. Je hoeft je voortaan geen zorgen meer te maken om een natte hond als je naar buiten gaat. Bol.com heeft namelijk een geniale paraplu voor de hond te koop. Deze paraplu kost maar €17,95 plus verzendkosten.

Dat is geen geld voor een product wat jouw hondje lekker droog houdt. Scheelt ook weer veel gedoe als je thuis komt. We kunnen ons voorstellen dat dit ook heel handig is tijdens sneeuw.

Bij de beschrijving van dit geniale hondenproduct staat: “De Honden Paraplu houdt je geliefde huisdier droog, schoon en comfortabel in de regen en sneeuw! Bevestig de ketting van de paraplu eenvoudig aan de halsband van je hond en omdat de paraplu transparant is, houd je contact met je hond tijdens de wandeling.”

hondenparaplu paraplu voor honden

Hoe werkt de hondenparaplu?

Deze handige doorzichtige paraplu is doorschijnend zodat je wel goed zicht hebt op jouw trouwe viervoeter. Wel zo handig als je met jouw hond aan het wandelen bent. De C-greep is verstelbaar voor uw favoriete grip. De riem heeft een verstelbaar bereik.

De riem gaat open zoals een normaal paraplumechanisme, door de riem van je af te duwen opent de klep zich. Let wel op: de paraplu is niet voor grote honden. Hij heeft namelijk niet de dekking om een groot beest volledig droog te houden. Je kunt dit geniale product hier shoppen!

Meer van dit