HomeTechGadgetsMust-have: een hondenmand in de vorm van een Croc

Must-have: een hondenmand in de vorm van een Croc

Honden spelen met je schoenen, ze scheuren ze aan stukken of ze besluiten om hun behoefte erin te doen. Dus waarom zou je ze geen schoen geven om in te slapen? Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is al een keer verzonnen. Je kunt vanaf nu een hondenmand kopen dat de vorm van een Croc heeft!

Hondenmand

Deze hondenmand heeft de herkenbare vorm van de Crocs en is geschikt als slaapplek voor je trouwste en beste vriend. Het is een leuke blikvanger naast de schoenen die de hond gebruikt om mee te spelen. De mand is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus ook in de favoriete kleur van je hond. Dit hondenbed is gemaakt om de hond koel te houden in de zomer en lekker warm in de winter. Ideaal voor alle seizoenen dus!

De buitenkant is gemaakt van materiaal dat makkelijk is schoon te maken. Met een simpel doekje veeg je de hondenmand weer schoon. De deken aan de binnenkant is afneembaar en te wassen in de wasmachine. De mand is groot genoeg voor een kleine tot medium grote hond en uiteraard ook voor katten

Voor katten en hondenliefhebbers

Voor katten en hondenliefhebbers is deze leuke slaapplek voor je huisdier een must-have. Het ziet er in ieder geval een stuk leuker uit dan een saaie hondenmand in je woonkamer. De hond zal ook ongetwijfeld blij zijn met zijn comfortabele slaapplek. En misschien blijft hij of zij eindelijk eens af van jouw eigen Crocs.

Dus geen slapende honden meer op de bank of in het bed! Met deze hondenmand in de vorm van een Croc heb je een blikvanger van een slaapvertrek voor je huisdier in huis. Je kunt de mand hier aanschaffen, zodra ze weer op voorraad komen! Kun je niet lang wachten op een nieuwe hondenmand? Dan zou je deze pagina eens kunnen bekijken.

Meer van dit