HomeGadgetsEr is nu een zeer betaalbare zelfreinigende kattenbak!

Er is nu een zeer betaalbare zelfreinigende kattenbak!

We schreven al eerder een stuk over een zelfreinigende kattenbak maar dat was een vrij dure oplossing. Niet iedere kattenliefhebber heeft heel veel centen te besteden en dus is het voor die mensen geen optie. Maar gelukkig stuitte we nu op een betaalbare zelfreinigende kattenbak, waardoor óók deze mensen het vervelende klusje vanaf nu over kunnen gaan slaan

Kattenbak die zichzelf verschoont

De meeste mensen zullen de kattenbak als het enige nadeel van een kat zien. Het is toch een vies taakje dat je écht zal moeten doen omdat anders het hele huis naar de poep begint te ruiken. Gelukkig zijn er wat slimme koppen die je het leven een heel stuk makkelijker gaan maken. Bij Petsafe kwamen ze namelijk met een zeer betaalbare zelfreinigende kattenbak.

Scoopfree Ultra Zelfreinigende Kattenbak

Kenmerken van de kattenbak

Het apparaat werkt eigenlijk vrij simpel. Er zit namelijk een harkje verstopt onder de kap. Dit harkje staat in communicatie met de sensoren die aanvoelen of de kat in de kattenbak is geweest. Wanneer de kat de bak verlaten heeft, zal het harkje na 5, 10 of 20 (zelf in te stellen) minuten de boel omwoelen. De uitwerpselen worden door het harkje naar een afgesloten afvalbakje geveegd. Hierdoor blijft de vulling schoon en hoef je de bak wekenlang niet te verschonen!

De Scoopfree is makkelijk te installeren, te gebruiken en te onderhouden. De wegwerp lade is gevuld met premium kristallen die tot wel 5 keer langer meegaan dan normale kristallen. Het voordeel is dat deze lade los staat, en je die dus in zijn geheel makkelijk weg kunt gooien. Je schaft dan gewoon simpel een nieuwe lade aan. Een lade gaat voor 1 kat zon 30 dagen mee.

Je vraagt je vast af wat dat zal moeten kosten. Voor máár 148,99 kun jij deze betaalbare zelfreinigende kattenbak al aanschaffen. Dat scheelt je toch veel gedoe en irritatie en zo kun je puur genieten van jouw dierenvriendje. Check ook zeker onderstaande video om te zien hoe het in zijn werk gaat!

Meer van dit