HomeGadgetsSpeelgoed voor katten: Deze slimme laser houdt jouw kat de hele dag...

Speelgoed voor katten: Deze slimme laser houdt jouw kat de hele dag bezig

Verveelde katten zijn niet goed voor je interieur. Ze slopen je bank, je pantoffels en als je een beetje pech hebt, dan zetten ze ook nog hun klauwen in je benen. Het is dus belangrijk dat je die pluizige viervoeter vermaakt. Dit kun je doen met een bolletje wol, maar waarom zou je geen high-tech slimme laser met afstandsbediening gebruiken? Speelgoed voor katten was nog nooit zo modern. We hebben dit high-tech kattenspeeltje eens goed bekeken.

Slim speelgoed voor katten

Katten kunnen een ontembare energie hebben, die ze graag loslaten op alle spullen die jou dierbaar zijn. Gelukkig zijn er bedrijven die met hun tijd meegaan en modern speelgoed voor katten ontwikkelen. De slimme laser van Pettadore is een kattenspeeltje die je kunt bedienen via een app. Zoek een muur met een goede laag verf uit, licht de laser erop en het door jou ingestelde programma doet de rest.

Je kunt dit speelgoed voor katten besturen met je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld een automatisch programma instellen zodat je kat ook de nodige lichaamsbeweging krijgt terwijl je op je werk bent. Daarnaast wordt de kans dat je bij thuiskomst wordt verrast op een totaal gesloopt huis een stuk kleiner. Als je vanaf je luie stoel met de kat wil spelen, dan kun je de laser bedienen met een app. Check overigens ook het slimme kattenluik, handig voor als ze ’s nachts op jacht gaan.

speelgoed voor katten slimme laser

Slimme laser voor de kat

Dit vernuftige stukje speelgoed voor katten is een interactief gezelschap dat de kat zeker kan waarderen. Je nieuwsgierige kat krabt de krullen van de trap met deze energiezuinige slimme laser. Het apparaat verbruikt weinig stroom en kan overal op worden gericht. Je kunt de slimme laser ook aansluiten op een powerbank. Zo kun je makkelijk een weekendje weg terwijl de kat zich ondertussen prima vermaakt.

Een bijkomstig voordeel is de lichaamsbeweging die de kat krijgt door dit slimme speelgoed voor katten. Als je een dikke vette Garfield op de bank hebt liggen dan zal hij misschien eerst wat gemotiveerd moeten worden, maar kom op, welke kat kan een laser op de muur weerstaan? De kat zal zijn uiterste best doen om die mysterieuze rode stip op de muur te vangen. Hij is nu extra voordelig te koop op Bol. Koop hem nu en bespaar geld op je inboedelverzekering.

slimme laser speelgoed voor katten

Meer van dit