HomeTechDeze Halloween LEGO-set is perfect voor een avondje griezelen

Deze Halloween LEGO-set is perfect voor een avondje griezelen

Halloween staat weer voor de deur, dus dat betekent weer een gezellig avondje griezelen en gruwelen. Dat kan met een Halloween LEGO-set. Je kunt er ook voor kiezen om een paar horrorfilms te kijken, maar dat is zo cliché. Het is veel leuker om samen met je griezelige familieleden of afgrijselijke vrienden deze Halloween LEGO-set in elkaar te zetten. Als je van spoken en demonen houdt dan is het bouwen van deze set de ultieme bezigheid voor een geslaagde Halloween.

Griezelen met de Halloween LEGO-set

Laat die verklede kinderen maar voor een dichte deur staan, want jullie hebben het veel te druk met het bouwen van deze Halloween LEGO-set. Dit spookhuis trekt je eventjes weg uit de dagelijkse horror van je werk en andere verplichtingen. Deze bouwset is bedoeld voor volwassenen, maar kinderen mogen er onder toezicht best mee spelen. Bovendien is een Halloween LEGO-set ideaal om weg te geven tijdens een verjaardag, kerst of een andere gelegenheid.

LEGO is bovendien een goede investering, want de waarde van de bouwsets stijgt jaarlijks met 11 procent. De details in deze geniale bouwset zijn tot in de perfectie uitgewerkt. Denk hierbij aan een griezelig interieur, dat je makkelijk kunt zien als je het huis openmaakt. Daarnaast zitten er 9 griezelige minifiguren bij de set, zoals spoken, demonen en bange mensen zoals jij. Zelfs aan spinnenwebben is gedacht, evenals een lift die ons doet denken aan de Tower of Terror in Disneyland.

halloween lego-set 1

Een griezelig bouwpakket voor het hele gezin

Iedereen die helpt bij het bouwen van deze Halloween LEGO-set zal zich verbazen over de details die ook nog eens te bewegen zijn. De vrije val attractie is uiteraard de blikvanger in het huis, maar er zijn ook automatische deuren die behekst zijn, en automatisch dichtslaan als je binnenkomt. Je kunt deze set combineren met los verkrijgbare Powered Upp onderdelen, zodat sommige delen van het huis met een druk op de knop nog spookachtiger worden.

De set bestaat uit 3231 onderdelen, dus je bent er wel een griezelig avondje zoet mee. In de beschrijving zien we dat de aanbevolen maximum leeftijd 99 jaar is, maar ook zombies mogen meedoen. De hoogte van het spookhuis is 68 cm, de lengte 25 cm en de breedte ook 25 cm. Je kunt deze Halloween LEGO-bouwset kopen op de website van Bol. Als je hem vandaag bestelt, dan heb je hem morgen in huis, dan kun je nog even lekker nagenieten van de duistere dagen in je huis. Check ook de Viking Village-bouwset, want die is minstens net zo leuk.

halloween lego-set 2

halloween lego-set 3

halloween lego-set 4

halloween lego-set 5

Meer van dit