HomeEntertainmentGamingJe kunt straks Amsterdam kapot knallen in de nieuwe Call of Duty!

Je kunt straks Amsterdam kapot knallen in de nieuwe Call of Duty!

Fans zijn het er al jaren over eens dat Call of Duty Modern Warfare 2 één van de beste games was in de serie. Het was dan ook voor veel spelers goed nieuws dat er een remake aan komt! In deze remake schijn je nu weer Call of Duty in Amsterdam te kunnen spelen!

Call of Duty in Amsterdam

Bij Call of Duty Cold War konden we al genieten van Amsterdam als strijdtoneel en dat was onder de spelers een vrij populaire map! Geen wonder dat de makers van Call of Duty Amsterdam dus weer meegenomen hebben als nieuw strijdtoneel!

De exacte locatie van het speelveld bevind zich rondom Amsterdam Centraal. Je zou daar gedropt worden met een helikopter bij de hoofdingang van hotel ‘Breenbergh Hotel & Spa’. Dit hotel is fictief en dus verzonnen door de gamemakers.

Breenbergh hotel call of duty in amsterdam
Beeld: Call of Duty MW2

Breenbergh Hotel & Spa

Het hotel is ingericht als chique hotel. Je zal er te maken krijgen met een groot dakterras dus je hoeft niet te balen dat je binnen moet spelen. Het hotel wordt voornamelijk ingezet als openluchthotel waardoor killstreaks dus gewoon goed zullen werken. Goed nieuws dus voor de spelers die niet van binnen-maps houden.

Gelukkig zijn er al een hoop beelden van het spel. Zo kun je je verwachtingen alvast een beetje vorm geven. Onderstaand zijn er twee video’s die beide de map goed in beeld brengen.

Zin om door Amsterdam te dwalen terwijl je wat tegenstanders uitschakelt? Dan moet je nog heel even wachten! De game komt helaas pas uit op 28 oktober. Je zou het spel hier al kunnen pre-orderen voor een interessante prijs.

Meer van dit