HomeEntertainmentGamingCall of Duty: Warzone Scopes and Scatter

Call of Duty: Warzone Scopes and Scatter

Als liefhebber van schietspellen kan je er niet meer omheen. Call of Duty: Warzone is mateloos populair en bereikte laatst al de grens van 50 miljoen actieve spelers. Om er voor te zorgen dat deze spelers het spel blijven spelen, heeft Activision vandaag de modus Scopes and Scatter guns toegevoegd. Je speelt hierin in trio’s met enkel snipers en shotguns. Ook beginnen ze deze week met nieuwe evenementen zoals #livefromwarzone.

In de nieuwe game modus Warzone Scopes and Scatter, wordt je op een eiland gedropt waar enkel snipers en shotguns te vinden zijn. Je speelt er in trio’s, wat er voor zorgt dat je samen met je team een strategische aanpak moet zien te vinden om het spel te winnen. De sleutel daarvoor is er voor zorgen dat jouw team de perfecte balans tussen lange afstand en close combat wapens heeft. Daarnaast speelt de positie op het eiland ook een grote rol. De update komt vandaag (14-04-2020) uitrollen en zal wel weer de nodige ruimte in beslag nemen. Vergeet dus niet je console op tijd op te starten zodat de update er alvast op kan installeren!

Naast de Warzone Scopes and Scatter update, kwam Activision met nog een aankondiging. Deze week starten ze namelijk met het evenement #livefromwarzone. Hier zullen streamers, atleten en andere beroemdheden strijden om de winst op het Warzone eiland. Dit doen zij voor het goede doel en gaan er vandaag al mee aan de gang. Mocht je dat willen checken, klik dan even op de hasthag #LiveFromWarzone  of check de onderstaande trailer op YouTube!

Scopes and scatters

Meer van dit