HomeWheelsDeze camper van 1.4 miljoen heeft zelfs een eigen garage aan boord

Deze camper van 1.4 miljoen heeft zelfs een eigen garage aan boord

Steeds meer mensen denken na over vakanties in Europa of eigen land. Nu we niet naar exotische oorden kunnen vliegen is een camper een goed alternatief. Als je een camper koopt wil je er natuurlijk wel goed bij zitten. Met deze mega dikke Volkner Mobil Performance S-klasse laat je alle nekken breken.

Camper van hoog niveau

Deze Volkner Mobil Performance S-klasse is van een andere klasse, eentje waar de meeste mensen alleen over kunnen dromen. “Het is een huis op wielen”, vertelde de directeur van Volkner Mobil, Stephanie Volkner, aan de Daily Mail. Een extreem dik huis wel te verstaan.

“Onze klanten hebben normaal gesproken grote bedrijven. Ze willen vrij reizen. Ze willen beslissen wanneer ze hun reis beginnen, waar ze naartoe kunnen, niet eerder. Ze kijken naar het weer en beginnen. Ze willen in hun eigen, zeer persoonlijke omgeving wonen.”

volkner, camper 1

Flink prijskaartje

Dit klinkt natuurlijk geweldig, maar wat voor prijskaartje hangt er aan zo’n monster? We hebben het over een camper van 1.7 miljoen dollar (1.4 miljoen euro).

Als je de camper van binnen ziet, lijkt het alsof je een 5-sterrenhotel bent binnengelopen. Het enorme voertuig heeft een ruim tweepersoonsbed, een prachtige keuken, ruime woonkamer en een verwarmde badkamer.

De 18-tons camper, die in 2017 voor het eerst viraal ging, heeft zelfs een eigen garage met een elektrohydraulische lift. Ook heeft de camper lederen stoelen, een porseleinen kast en ruimte voor een vleessnijder. Aan alle details en luxe is gedacht. Bekijk hieronder een aantal foto’s om mee weg te dromen. Nog even sparen jongens!

camper, luxe, Volkner Mobil Performance S-klasse

Volkner Mobil Performance S-klasse

camper, Volkner Mobil Performance S-klasse 2

Hieronder een video van de garage met eigen lift. Kan het nog luxer?

Meer van dit