HomeGadgetsChillen in een bestuurbaar gemotoriseerd luchtbed!

Chillen in een bestuurbaar gemotoriseerd luchtbed!

Je kent het wel, lig je eindelijk lekker te chillen op een luchtbed en dan krijg je ineens zin in een lekker koud drankje. Daar zijn natuurlijk al een hoop oplossingen voor zoals deze, maar er is er geen een zo ruig als deze! De ‘Splash Runner’ is namelijk een bestuurbaar gemotoriseerd luchtbed. Dankzij dit luchtbed vaar je lekker op je gemak met twee joysticks naar de drank.

bestuurbaar luchtbed

Het luchtbed heeft een draagkracht van 135 kilo dus je hoeft je ook niet druk te maken dat je niet vooruit komt wanneer je richting de bitterballen vaart. De motoren geven je 360 graden beweging en je vaart dus altijd met gemak naar de juiste plek. De motoren zijn sterk genoeg om je ook in een meer vooruit te krijgen.

luchtbed meer

De snelheid van deze speedboot ligt maximaal op de 2 kilometer per uur. Maar hey! Je hebt nooit haast als je ligt te chillen in dit bestuurbare gemotoriseerde luchtbed. Het luchtbed kost je HIER zo’n 200 euro maar dan hoef je voortaan niet meer stuurloos op het water te dobberen. Ook hoef je niet vreselijk veel moeite (want dat is het) te doen om droog aan de kant te komen. Je vaart er gewoon naartoe.

Meer van dit