HomeGeen categorieWaar en hoe vind ik de beste Black Friday deals?

Waar en hoe vind ik de beste Black Friday deals?

Je kan er nu echt niet meer omheen. Black Friday is de laatste jaren zo ontzettend populair geworden, dat we nu zelfs kunnen gaan spreken van Black Week. Overal waar je kijkt word je getarget met de aller beste deals, de ene zelfs nog beter dan de andere! Maar waar vind je nou de beste Black Friday deals? Ik zocht het voor je uit!

Laten we beginnen met Pepper.com. Deze site is namelijk een community vol met mensen die heel de dag, elke dag op zoek zijn naar de allerbeste deals. Hoe beter de deal, hoe hoger hij op de website verschijnt! Vaak zijn het wel snelle deals want er azen zo veel mensen op deze site, dat de beste deals snel uitverkocht zijn. Wij raden je aan om deze week vooral deze site af en toe eens te refreshen!

Pepper uitgespeeld? Haast je dan naar het AD. Zij houden dit jaar een dossier bij waarin ze zelfs alle producten vergelijken aan voorgaande prijzen. Zo weet je dus echt zeker dat je een knaller van een deal te pakken hebt. Ze gebruiken verschillende categorieën van tech tot koken dus er is genoeg te vinden!

De totale gekte in de winkelstraat zal dit jaar (gelukkig) wel meevallen. Het zal dit jaar vooral gedaan worden met online winkelen. Speciaal daarvoor ben ik op zoek gegaan naar de shops waar je over het algemeen de allerbeste deals zal gaan vinden!

De shop die ik dit jaar extra in de gaten ga houden is iBood.nl. Deze shop staat er al om bekend dat je de aller beste deals daar zult vinden, maar dat zal met Black Friday in aantocht alleen maar gekker worden. Op het moment van schrijven zie ik bijvoorbeeld een iPad 2020 staan met €56,- korting. Ook Bol.com en Coolblue zullen dit jaar hun spierballen gaan laten zien. Van deze webwinkels kan je alles verwachten!

Tot slot kunnen we je nog aanraden om Tweakers in de gaten te houden. Zij zijn misschien niet de eerste die een goede deal vinden, maar wel degene waar je heel snel kunt bepalen of het ook een goed product is! Succes met het vinden van de beste deals! Ik hoop dat ik je met dit artikel een beetje heb kunnen helpen 🙂

Meer van dit