HomeGadgetsDe beste smartwatches om de avondklok mee in de gaten te houden

De beste smartwatches om de avondklok mee in de gaten te houden

Ik las net dat er weer een persconferentie aan komt. We kunnen dan ook wel raden waarom en dat is natuurlijk die gevreesde avondklok. Dat geeft ons dan meteen het excuus om een artikel over smartwatches te tikken. Sorry voor de titel, dat is natuurlijk ongegeneerd kliks harken want je kunt uiteraard op elke willekeurige klok zien hoe laat het is. Om het dan een beetje goed te maken, heb ik voor jullie de drie beste smartwatches uitgezocht die er momenteel te vinden zijn.

1. De vlaggenschepen

Als je aan tech giganten denkt, denk je automatisch al snel aan Apple of Samsung. Hoewel ik zelf Apple iets meer kan waarderen, denk ik dat het wel belangrijk is om geen kant te kiezen tussen deze twee toppers. Op nummer één staan dan ook twee verschillende horloges. Namelijk de vlaggenschepen van deze grote merken!

Apple Watch Series 6 - 44 mm - Spacegrijs

De Apple watch series 6 is de nieuwste der Apple watches en daarmee uiteraard dus ook de beste. Nadeel is wel dat ze rete duur zijn dus je moet het er wel echt voor over hebben. Het is wel belangrijk om te weten dat ze niet helemaal optimaal werken met Android systemen. Heb je dat? Dan is dit geen aanrader. Wel is het zo dat de watch flink verbeterd is! Zo kijk je naar de tijd op een 2,5x helderder beeldscherm én houdt de watch continue in de gaten of het wel helemaal goed met je gaat. Toch fijn!

Samsung Galaxy Watch3  Zwart 45 mm Titanium Main Image

Aan de andere kant hebben we de Samsung galaxy watch 3 die iets goedkoper is. Hoewel ik hem zelf het mooist vind in de uitvoering met de titanium band.. Wat dan natuurlijk weer de duurste optie is.. Hij is te krijgen vanaf een prijs van ongeveer €300,- tot €600.- in verschillende afmetingen en versies. De watch die je krijgt is van binnen wel altijd hetzelfde dus daar hoe je niet naar te kijken. Deze smartwatch werkt niet ideaal met Apple en Huawei. Daarnaast zijn niet alle functies in Europa uitgerold. Voordeel is wel dat je er op dit moment bij Coolblue een Adidas voucher van €50,- op terug krijgt!

2. Sporthorloges

Fitbit Sense - Smartwatch - Zwart

Binnen zitten, binnen zitten en nog eens binnen zitten. ‘S avonds een rondje hardlopen zit er straks ook niet meer in en dus ben je straks écht aangewezen op het binnen sporten. Natuurlijk wil je zo efficiënt sporten en ook zeker alles bijhouden. Hiervoor zou je wat ons betreft de Fitbit Sense moeten nemen. De Fitbit is een smartwatch die er voor zorgt dat je jouw leven zo optimaal en gezond mogelijk kan leiden. Ook kan je er voor kiezen om Fitbit premium bij te nemen. Dit is een meer persoonlijker overzicht van hoe en waar jij dingen zou kunnen verbeteren. Je scoort hem hier met 6 maanden gratis premium voor €295,95. Wil je nou meer weten over smartwatches en sporten? Check dan ook eens dit artikel!

3. Alleskunner

Ben je nou gewoon op zoek naar een alleskunner? Die er mooi uit ziet en ook te betalen is? Check dan eens de Fossil Collider Hybrid. Deze topper lijkt in eerste instantie op een ‘normaal’ horloge maar schijn bedriegt. Dit horloge kan eigenlijk alle dingen die je van een smartwatch kan verwachten. Het enige nadeel ervan is dat het enkel maar spatwaterdicht is. Wil je een toffe smartwatch maar hecht je niet te veel waarde aan alle poespas? Dan is dit jouw keus!

Meer van dit