HomeWheelsDe E-Scrambler Motor van Droog Moto wil je hebben!

De E-Scrambler Motor van Droog Moto wil je hebben!

De elektrische fietsen en auto’s zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Velen zeggen dan ook dat de elektrische vervoersmiddelen de toekomst zijn. Het zijn leuke en goede innovaties maar wat nóg leuker zou zijn is een elektrische motor die qua uiterlijk niets afdoet van een gewone motor. Wij stellen je graag voor aan de  E-Scrambler motor van Droog Moto.

Deze stille elektrische motor heeft de looks van een stoere offroad crossmotor en doet daarmee niets onder voor andere stoere motoren. Het enige verschil van de E-Scrambler Motor van Droog Moto, is dat hij muisstil is! De volledig elektrische motor jankt niet zoals een gewone motor en dat kan een heleboel pluspunten met zich mee brengen. Je rijd zonder geluid op plekken waar je niks of niemand wilt storen. Dieren horen de motor bijvoorbeeld haast niet, waardoor unieke ontmoetingen niet uit te sluiten zijn!

De E-Scrambler Motor van Droog Moto
De E-Scrambler Motor van Droog Moto

De basis van de motor ligt in de Brammo Empulse R. Deze is uitgerust met een watergekoelde 40Kw batterij die er voor zorgt dat de motor meer dan 50 PK kan leveren. Doordat Droog Moto zo’n beetje alles aan de motor heeft gedaan wat er te doen viel, is hij in staat om op bijna elk terrein te rijden.

Nog niet overtuigd?

Ook het Elektrische systeem heeft een update gehad waardoor het totaal niet meer te zien is in de motor. De kappen hebben dus niet enkel de functie om de stoere look te waarborgen, maar ook om alle onderdelen en bedrading te verstoppen. De twee dikke Fat Continental TKC banden maken de motor vervolgens helemaal af. Het kostenplaatje van deze motor is ongeveer 25.000 eurie’s. Ben je nou benieuwd naar het geluid of de ervaring van deze motor? Check dan eens onderstaande video. Zorg er voor dat je niet te enthousiast wordt want de motor is niet meer te koop… Zoek je er nu wél zo één? Doe dan je aanvraag op de website van Droog Moto want ze zullen er vast met liefde en plezier eentje voor je maken.

Meer van dit