HomeSmartphonesDe iPhone 14 pro is flink gedaald in prijs: 'Nu goedkoper dan...

De iPhone 14 pro is flink gedaald in prijs: ‘Nu goedkoper dan ooit!’

Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone dan is het altijd even goed opletten wanneer je hem koopt. Over het algemeen blijven de prijzen het hele jaar hetzelfde. Op bepaalde momenten in het jaar, dalen de prijzen echter een stuk. Dat heeft vaak te maken met de lancering van het nieuwe model.

Nieuwe iPhone

Een nieuwe iPhone is altijd spannend. Hoewel de populaire smartphones de laatste jaren steeds vrijwel hetzelfde zijn, zijn er toch een hoop mensen die in spanning afwachten. De diehard fans kopen meteen de eerste dag het nieuwe model maar je hebt ook mensen die het ‘oude’ model ook meer dan prima vinden.

Voor die mensen heb ik nu goed nieuws. De iPhone 14 pro is namelijk flink in prijs gedaald. Bij bol.com is de prijs op dit moment het laagst. Je scoort daar jouw nieuwe iPhone al voor €1129,- in de kleur spacegrey. De paarse variant is zelfs nóg goedkoper en daarmee dan ook meteen goedkoper dan ooit.

Wachten op de iPhone 15

Je kunt er ook voor kiezen om te wachten op de iPhone 15. Vaak zien we dat de prijs van de vorige iPhone dan weer wat extra daalt. Toch zien we niet vaak dat de prijs al een keer daalt vóór de release. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat ze over een paar weken wéér omlaaggaan met de prijs. De iPhone 14 pro is namelijk op dit moment één van de beste smartphones die er beschikbaar is.

Meer van dit