HomeTechDe 10 leukste commando's voor je Google home

De 10 leukste commando’s voor je Google home

Dat mensen steeds slimmer worden is een algemeen bekend. Dit komt voort uit het feit dat we telkens beter onderwijs krijgen, meer dingen leren en veel meer informatie voor handen hebben. Wat ook steeds slimmer wordt, is de omgeving van de mensen. Er worden meer en meer huizen uitgerust met smart apparaten.

Smart homes

Het huis weet of je thuis bent, hoe warm je het wilt hebben en of het licht aan moet. De Google Home is daar meestal de basis voor. Zo zijn er talloze smart apparaten die je kunt instellen via de Google Home maar wist je dat je er nog veel meer mee kunt? Probeer de leukste commando’s voor je Google home maar eens!

leukste commandos google home

Verveling toegeslagen?

Geen idee meer waar je zin in hebt? Probeer dan eens een quiz te doen met Google! Je kan een quiz starten door te zeggen: “Hey google, praat met toto”. In dit geval krijg je een voetbal quiz. Niet thuis in voetbal? Probeer dan eens dezelfde vraag met Donald Duck of vraag gewoon heel simpel: “Hey Google, zullen we een quiz spelen?”

Klaar met dat negatieve gedoe?

De laatste tijd staat het nieuws bomvol negatief gedoe en soms kan dat nogal op je humeur slaan. Ben je nou echt helemaal klaar met die negatieve energie? Dan is Google daar om je weer van een positieve vibe te voorzien. Zeg: “Hey Google, vertel me iets goeds” en je wordt vanzelf opgevrolijkt met een postitief feitje wat je vast en zeker nog niet wist!

Muzikaal

Wist je dat Google zeer muzikaal is? Vraag eens of Google een liedje wil zingen of een stukje kan beatboxen.

Paragnost Google

Google luistert altijd met je mee en leert je dus vanzelf ook erg goed kennen. Het kent je inmiddels zó goed, dat het je gedachten kan lezen. Vraag maar eens: “Hey Google, Waar denk ik nu aan” en het apparaat geeft je een antwoord! Had hij het goed? Schrik dan niet haha, het is (nog) niet zo ver dat hij dit écht kan.

Nog meer?

Nog niet klaar met spelen? Dan zijn er nog veel meer leukste commando’s voor je Google home. Vraag bijvoorbeeld ook eens

  • Of Google een grap wil vertellen
  • Wat de ochtend routine van Google is
  • Of Google huisdieren heeft
  • Of Google, Siri kent
  • Vraag wat een willekeurig dier zegt
  • Of Google je een verhaal wilt vertellen

Meer van dit