HomeGadgetsDe leukste drankspellen voor een avondje zuipen!

De leukste drankspellen voor een avondje zuipen!

Een avondje zuipen met vrienden is tegenwoordig niet helemaal meer de bedoeling. Gelukkig zijn er een aantal hele slimme mensen die met man en macht strijden tegen deze rotsituatie. Om alvast op de zaken vooruit te lopen, hebben we gezocht naar de leukste drankspellen voor een avondje zuipen. We gaan er namelijk wel vanuit dat het einde van deze crisis gevierd gaat worden met een heleboel dronken mensen ;-).

Iedereen kent de standaard spellen wel zoals kingsen of bussen, waarbij je met een stok kaarten en veel te smerig shotjes aan de gang gaat. Hoewel deze spellen eigenlijk altijd wel te spelen zijn, zijn er toch mensen die verveeld raken. Veel vrienden verzinnen dan eigen unieke varianten op de bovenstaande spellen maar wat je ook kan doen is gewoon een drankspel aanschaffen!

Leuke gratis drankspellen

Naar mijn mening moeten er altijd gratis drankspellen beschikbaar zijn. Iedere bijeenkomst kan namelijk leuker worden met een drankspel. Hierbij is King of Booze 2 eigenlijk hét spel dat je moet hebben. Het voordeel hiervan is dat je het op je telefoon kunt zetten en zodoende dus altijd bij de hand hebt. Het spel zit vol met duivelse dilemma’s, opdrachten en naaistreken.

Batterij van (iedereens) telefoon leeg? Concentreer je dan eens op een spelletje f*ck de dealer. In dit spel is het de bedoeling om de deler van de kaarten te naaien door de juiste kaart te raden. Heb je de kaart in één keer goed? Drie slokken. Heb je het fout? Dan krijg je te horen of het hoger of lager is en mag je nog een keer raden. Heb je het dan weer fout? Dan drink jij het verschil in slokken tussen jouw kaart en de kaart die de dealer draaide. Klik voor de uitgebreide info op de naam van het spel hierboven. Het leuke van dit spel is dat hoe langer het duurt, hoe makkelijker het wordt. Draai je een 4e kaart dicht? Speel je een snel spel naar keuze (voorbeeld: vijfjes raden, kikkeren, juffen etc etc).

De leukste betaalde drankspellen

Tegenwoordig heeft iedereen en zijn moeder genoeg verstand om drankspellen te laten maken. Dit resulteert in een stortvloed aan aanbod met drankspellen die allemaal een beetje op elkaar lijken. Ik heb er ontelbaar veel gespeeld en benoem mijzelf hier dan ook tot drankspel-expert. Dankzij mijn expertise (grapje joh wil gewoon zuipen) heb ik hieronder de drie leukste drankspellen gezet.

Ik heb nog nooit:
Dit spel is perfect om jouw gezelschap beter te leren kennen. De opdracht is simpel: Er wordt een stelling voorgelezen en als je dit ooit hebt gedaan of meegemaakt dan drink je een slok. Dit spel leidt tot hilarische ontdekkingen dus een tip is wel om het niet te spelen met mensen waarvan je dingen niet wilt weten. Je koopt het hier voor maar €19,95

bol.com | Krokodil met Kiespijn - Spel Bijtende Krokodil - Krokodil Tanden Spel - Reisspel -...

Tandjes
Weet je nog dat je vroeger zo’n ding op school had staan? Nou daar is nu dus niets aan veranderd. Het enige dat je nu moet doen is zuipen als de bek van de krokodil dichtklapt. Je koopt hem hier voor maar €14,95

Party Luchtbed
Omdat we hoogstwaarschijnlijk toch pas weer in de zomervakantie met vrienden mogen zuipen, is dit de beste aanrader die ik je kan doen. Zet een zwembadje op, vul de bekers en ga lekker zorgeloos zitten zuipen. Je koopt hem hier, veel plezier!

Beerpong luchtbed met koelvak - Pongmaster

Meer leuke drankspellen

Ben je nou lastig en zit er niks voor je bij? Check dan eens deze website. Zij hebben een mooie verzameling aan andere leuke drankspellen. Als je nu nog niks hebt kunnen vinden dan weet ik het ook niet meer. Al met al zijn de leukste avonden toch meestal niet gepland. Ik zou zeggen.. hou nog effe vol want voor je het weet loop je weer achteruit naar huis!

Meer van dit