HomeEntertainmentGamingDe releasedatum van de PS5 is uitgelekt!

De releasedatum van de PS5 is uitgelekt!

We krijgen dit jaar eindelijk weer nieuwe consoles! Over de nieuwste Xbox wordt steeds meer duidelijk en ook Playstation is meer en meer dingen bekend aan het maken. Wat nog altijd lang een verrassing blijft, is de releasedatum van de next-gen consoles. De merken willen dit vaak zo lang mogelijk geheim houden zodat de hype op de consoles des te groter wordt. Dat dat niet altijd even goed gaat, blijkt uit het feit dat Sony nu per ongeluk al de releasedatum van de PS5 gelekt heeft!

de releasedatum van de ps5

Normaal gesproken worden consoles altijd aan het einde van het jaar uitgebracht. Ook dit jaar was dat eigenlijk weer de planning maar nu lijkt het zo dat de PS5 al eerder wordt uitgebracht! Hoewel Sony niet erg veel bekend maakt over de release, hebben ze toch een klein foutje gemaakt. Twitter gebruiker Nibellion vond een vacature van Sony waarin stond dat de PS5 al in oktober uitgebracht wordt.

de releasedatum van de PS5

Dat de PS5 in oktober wordt uitgebracht, klinkt eigenlijk wel als een hele logische optie. Zeker omdat hij dan net voor de steeds populairder wordende black friday deals uit gaat komen. Daarnaast zal ook de game Dirt 5 uitkomen in oktober. De bedoeling is altijd al dat deze game op de PS5 uit zou komen. Nog een reden dat de release dit keer eerder gebeurt, kan zijn dat ze Microsoft met hun Xbox te slim af willen zijn.

Een reactie van Sony laat weten dat het niet waar is dat de PS5 al in oktober gereleased wordt. Ook zeggen ze dat de datum in de vacature een foutje was. Hoewel Sony het gerucht flink aan het ontkennen is, geven alle bovenstaande redenen genoeg overtuiging om er toch echt vanuit te gaan dat de releasedatum van de PS5 al in oktober is.

Meer van dit