HomeGadgetsDe vijf beste tips voor een Vaderdag cadeau

De vijf beste tips voor een Vaderdag cadeau

Het is weer bijna Vaderdag! Hoog tijd dus om nu dat perfecte Vaderdag cadeau aan te schaffen. Omdat het ieder jaar weer de vraag is wat nou dat perfecte cadeau zou kunnen zijn, hebben we hier de vijf beste tips voor een Vaderdag cadeau op een rijtje gezet voor je. Goed om te weten dat het allemaal vandaag besteld morgen in huis is dus ook voor de late beslissers (en de mensen die het stiekem vergeten waren) zijn het de beste tips voor een Vaderdag cadeau!

5. De golf mok voor €9,95

Nu de meeste vaders steeds meer thuis werken, is de golf mok een absolute aanrader! De saaie zoomgesprekken en skype vergaderingen zijn haast niet meer door te komen. Omdat jouw pa zich vanzelfsprekend stierlijk aan het vervelen is, kan hij stiekem een potje minigolven naast zijn computer. Wij zijn van mening dat de golf mok het ideale tijdverdrijf is tijdens die saaie digitale vergaderingen! Daarnaast kost het maar een tientje. Klein bedrag groot gebaar! De golf mok is HIER te koop!
vaderdag cadeau

4. Het virtuele laser toetsenbord voor €69,95

Is jouw vader een echte gadget freak of techneut? Dan is dit het perfecte cadeau voor hem! Met dit virtuele laser toetsenbord kan hij op zijn gemakkie overal aan het werk. Je plugt hem simpelweg in en begint te typen. De lasers registreren wat je typt. Geen onhandig gedoe meer met die kleine lettertjes en gewoon lekker je werk doen! Super handig voor tijdens het reizen of gewoon voor de leut. Hij is wel een beetje prijzig voor een Vaderdag cadeau maar er zijn vast wat zusjes/broertjes en moeders die hieraan mee willen doen. Het virtuele laser toetsenbord is HIER te koop!
vaderdag cadeau

3. De bieropener stropdas voor €12,95

Als je hem zelf niet hebt dan ken je er vast wel één. Die vader die op elk feestje de show steelt met zijn grappen, grollen en streken. Mocht dit jouw vader zijn, dan is deze stropdas hét cadeau waar hij weer mee vooruit kan. Dankzij het handige systeem popt hij elk biertje open dat bij hem in de buurt komt! De stropdas is HIER te koop!
Vaderdag cadeau

 

2. De jerrycan bar voor €139,95

Heb je veel centen? Ben je thuis met zijn tienen? Iets goed te maken? Of is je vader gewoon dol op een kleine alcoholische versnapering, dan is dit hét cadeau dat je voor hem moet halen! De jerrycan oogt als een eenvoudig ding maar schijn bedriegt. Als je deze open tovert komen daar de meest lekkere drankjes tevoorschijn. Er is voldoende ruimte om een complete menukaart mee te nemen. Deze jerrycan is een eyecatcher in de meest ruige mancave! Niet alleen leuk als cadeau voor je vader trouwens, dit mag je ook best voor jezelf vragen ;-). De jerrycan bar is HIER te koop!
Vaderdag cadeau

1. De bierdouche(gel) voor €9,95

Voel je de drang om je familie te verslaan met het leukste en origineelste Vaderdag cadeau? Dan is deze bierdouche de way to go! De douchegel ruikt naar het heerlijke aroma van vers gebrouwen bier en is dan ook gelijk het enige bier waar je frisser van zal worden. “Wat kreeg jij voor Vaderdag?” … “Een bierdouche…”. Is jouw vader dol op bier? Dan hoef je niet meer verder te zoeken en is dit wat je moet doen. Ook voor de prijs valt dit cadeau perfect in de categorie voor Vaderdag cadeautjes. De bierdouche is HIER te koop!
Vaderdag Cadeau

Alle cadeaus zijn vandaag besteld morgen in huis dus je bent ruim op tijd voor Vaderdag! Staat er wat leuks tussen? Dan kan je op de groene linkjes drukken om bij het product uit te komen. Ook een cadeau voor je moeder scoren? Kijk dan eens hier.

Meer van dit